logo

Kültür Gezileri Kayıtları Başlıyor

Kültür Gezileri Kayıtları Başlıyor

Kağıthane Belediyesi’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Kültür Gezilerine kayıtlar 13 Şubat Salı günü başlıyor. Kağıthane Belediyesi, geleneksel hale getirdiği bu çalışmayla herkesin takdirini alıyor.

Kağıthane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile gerçekleşen geziler, kültür gezileri için özel olarak hazırlanan otobüslerle yapılmaktadır ve ücretsizdir.

Rehber eşliğinde her gün 6 otobüs ile yaklaşık 300 kişi ile yapılan Kültür Gezileri, Mart ayında Çanakkale gezisiyle start alacak, Bursa, Konya ve Edirne ile devam edip Haziran ayına kadar devam edecek.

Türkiye’nin din, sanat ve kültür dokusunu Kağıthanelilere sunabilmek amacıyla ülkenin tarihi, otantik ve kültürel mirasını yansıtan Çanakkale, Bursa, Edirne ve Konya’ya kültür gezileri düzenleyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Kağıthane sakinlerine 2018 Kültür Gezileri şimdiden hayırlı olsun. Her köşesinde doğal güzellikler ve tarihi miras barındıran ülkemizin değerlerini yerinde tanımanın önemini biliyor ve Kağıthaneli komşularımızın tarihi yerinde tanımaları için imkan sağlıyoruz” dedi.

Kültür Gezilerine Kayıtlar, 13 Şubat’tan itibaren Kağıthane Belediyesinin www.kagithane.istanbul adresinden yapılmaktadır.

TÜRKSOY tarafından 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edilen ve Anadolu’nun en eski yerleşim merkezleri arasında bulunan Kastamonu, pek çok tarihi, kültürel ve doğal güzelliği barındırıyor. Bu nedenle Hasbahçe Gazetesi olarak, Kastamonu İlimizin de Kültür Gezilerine dâhil edilmesini Kağıthane Belediyesinden rica ediyor ve öneriyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber 

Etiketler: » » » » » » » » »
10763 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.