logo

Lezzetin Yeni Adresi Beyaz Kafeterya

Lezzetin Yeni Adresi Beyaz Kafeterya

Her ay Kağıthanemizde ailecek veya dostlarımızla gidebileceğimiz bir mekanı, Nereye Gitsem sayfamızda sizlere tanıtacağız…

Bu sayımızda Beyaz Kafeterya…

beyaz kafe

Beyaz Kafeterya, Kağıthane’nin en güzel mekanlarından biri olan Mehmet Akif Ersoy Parkında yeniden düzenlenerek halkımızın hizmetine açıldı. 

Kağıthane Merkez Mahallesinde “Beyaz Kafeterya” ismiyle hizmet verecek olan mekân, ailenizle birlikte huzur içinde güzel vakit geçirilebileceğiniz sosyal bir alan olarak düzenlenmiş.

beyaz kafe2

 

Bir çoğumuzun bilmediği, Kağıthane Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hizmete açtığı Beyaz Kafeterya,  Şelale Evleri ve Kağıthane Lisesinin hemen yanı başında bulunuyor. Manzarasının güzelliği ve sakinliğiyle misafirlerini şehrin gürültüsünden uzaklaştıran sosyal tesis, tasarımıyla da beğeni topluyor.

Mürteza Türköne Sabah KalhvaltısıGeniş bir alana sahip parkta açılan kafeteryada verilen kaliteli hizmet ve ekonomik fiyatlar misafirlerin beğenisine sunuluyor. Kafeterya zengin seçeneklere sahip menüsüyle vatandaşlarımıza hizmet veriyor.

Amaç para kazanmak değil, halka en iyi şekilde hizmet vermek

Beyaz Kafeterya İşletme Amiri Adem Çakır, ademcakır 2asıl gayenin vatandaşa hizmet olduğunu ifade ederek, “Kağıthanemiz her şeyin en güzeline layıktır. Biz de kâr amacı güdülmeksizin kaliteyi ve hizmeti Kağıthaneli vatandaşlarımıza bu nezih ortamda sunmak istedik. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Ürünlerimiz son derece kaliteli maksimum kışın 40-50 yazın 70-80 kişiye kadar düğün, nişan, doğum günü yemekleri alabiliyoruz. Dışarıdan bakıldığı gibi lüks görünebilir ama fiyatlarımız gayet uygundur. Sadece salonumuzu yemek olarak verebiliyoruz oyunlar eğlence yok. Salonumuz 68 kişilik olup yazın bahçeyle beraber 200 kişiye kadar çıkıyoruz.” dedi.

Rezervasyon için irtibat telefonu:

0212 – 295 – 23 – 77

Kağıthane Belediyesi Sosyal Tesisleri – Beyaz Kafeterya

beyaz kafe4

Sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmek ve eşsiz manzara eşliğinde şehrin içinde ama gürültüden uzak bir mekanda huzur bulmak istiyorsanız sizlere “Beyaz Kafeterya”yı tavsiye edebiliriz… 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
19903 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.