logo

LİDER, Hüseyin Akgül’e Teslim

LİDER, Hüseyin Akgül’e Teslim

LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Olağan Kongresini 26 Mart 2017 Pazar günü Saat:11.00’da Kağıthane Kız İmam Hatip Lisesi Şehid Mustafa Sevim Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

Kongreye Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av.Faruk Gökkuş, Önder İmam Hatip Mezunları Derneği Başkan Yardımcısı Raif Nas, Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdullah Ağırtmış, Ekrem Cevahir AİHL Müdürü Şeref Çetintürk ve Müdür Yardımcısı Hasan Gültekin, Gültepe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Öğük, Ayazağa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat Ertaş Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Ali Osman Tunç, Yeşilce Mahallesi Muhtarı Yalçın Vurkun, imam hatip mezunları ve mensupları katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve istiklal marşının okunmasından sonra divan heyeti oluşturuldu. Divan heyeti başkanlığına Abid Yaşaroğlu, Divan heyeti üyeliklerine Mustafa Tahan ve Yusuf Ağır seçildi. Programın açılış konuşmasını Divan başkanı Abid Yaşaroğlu yaptı.

Divan üyesi Yusuf Ağır’ın faaliyet raporu ve mali raporun ibrasından sonra tek liste ile girilen kongrede Hüseyin Akgül mezunların oyları ile başkanlığa seçildi.

LİDER Başkanı Hüseyin Akgül, “Kongreye katılan tüm mezunlarımız ve mensuplarımıza hoş geldiniz diyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Lider’i biraz daha ileri götürmek için gayret edeceğiz. Bizim tek amacımız bir dahaki olağan kongre zamanı geldiğinde bu işi başka bir genç kardeşimize iyi bir yerde bırakıp onun da daha ileriye bayrağı taşıması için çalışmaktır. Kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim” dedi.

Kongrede Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av.Faruk Gökkuş, Kağıthane Kız AİHL Müdürü Abdullah Ağırtmış ve Eski Dernek Başkanı Tuncay Çelik birer konuşma yapıp kongrenin hayırlara vesile olmasını dilediler.

Program sonunda derneğe hizmetleri geçen Mustafa Karakuş, Mustafa İçöz, Hamit Hatipoğlu, Tuncay Çelik, Celalettin Özoğul ve Çetin Bulut’a plaket takdim edildi.

Kongre Toplu çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Başkan: Hüseyin Akgül

Asil Üyeler: Ali Torlak, Ali Yıldıran, Adem Kara, Ahmet Can Şahin, Hakan Sivritepe, Hamdi Özdemir, Kenan Tepeyurt, Malik Karanfil, Murat Altınay, Talha Ceylan, Yusuf Ağır

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: İsa Gümüş, Metin Osmanoğlu, Esat Selvi, Mustafa Tahan, Güven Özensel, Yavuz Arslan, Fatih Akgül, Gürsel Balahorlu, Hüseyin Kirazlı, Zahit Sevinç, M.Yıldırım Turan, Bilal Gürler

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Tuncay Çelik, Raif Nas, İdris Şekerci

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Murat Şahin, Metin Ünlü, Mehmet Çukuryurt

Hasbahçe Gazetesi olarak LİDER Genel Başkanı Hüseyin Akgül’ü tebrik ediyor, kongre sonucunun LİDER’e, tüm imam hatiplilere ve Kağıthane’ye hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2504 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.