logo

LİDER’de “Kur’an’ı Anlama Yolunda” Tefsir Müzakereleri dersleri başladı

LİDER’de “Kur’an’ı Anlama Yolunda” Tefsir Müzakereleri dersleri başladı

LİDER’de “Kur’an’ı Anlama Yolunda” Tefsir Müzakereleri dersleri başladı

Lider Kur’an’ı Anlama Yolunda Tefsir Müzakereleri dersleri

LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’nde Tuncay Çelik hocanın oturum başkanlığında, Serdar Çil ve Metin Ünlü hocaların sunumu ile gerçekleştirilen “Kur’an’ı Anlama Yolunda” Tefsir Müzakereleri dersleri başladı.

Lider Tefsir Müzakereleri Dersleri Konferans Salonu Lider Tefsir Müzakereleri Dersleri

Dernek merkezindeki konferans salonunda yapılan tefsir dersleri Tuncay Çelik hocanın oturum başkanlığında ve Serdar Çil ve Metin Ünlü hocaların sunumu ile gerçekleştiriliyor. Her hafta çarşamba akşamı saat 20.00’da başlayan programın ilk iki haftasında Nebe Süresinin 1-25. ayetleri müzakere edildi.

Lider Serdar Çil Tuncay Çelik Metün Ünlü Tefsir Dersler

Kur’an ayetlerini değişik kaynaklardan yararlanarak güncel yorumlarla dinleyicilere anlatan konuşmacılar ilk derste Kur’an’ı anlama ve Kur’an’dan yararlanma usulü ve yöntemi üzerinde durdu. Kur’an ayetlerini Kur’an bütünlüğünden bağımsız olarak incelemenin yanlış sonuçlara ve uygulamalara yol açacağını belirten Serdar Çil ve Metin Ünlü hoca, Kur’an bütünlüğünden yoksun ayet yorumlarının ana gündemden koparak tali sorunlarda boğulmaya neden olacağını ifade ettiler.

LİDER Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Çelik, “Mezunlarımızın ve mensuplarımızın talebi doğrultusunda tefsir derslerimiz yeniden başladı. Kur’an’ın raflardan indirilerek gönüllere yerleştirilmesi ve “Yaşayan ve Yaşanan Kur’an” yaklaşımından hareketle insanlara benimsetilmesi çerçevesinde “Tefsir Dersleri” çalışması tüm kesime hitaben yapılıyor. Tüm halkımızı ve mezunlarımızı her çarşamba günü programımıza davet ediyoruz dedi.

Lider Tefsir Müzakereleri

“Kur’an’ı Anlama Yolunda” Tefsir Müzakereleri dersleri her çarşamba saat:20.00’da LİDER merkezinde olup programa katılım serbesttir.

Adres: Sultan Selim Mah. Tuna Cad. Berrin Sk. No:2/1 Kağıthane / İstanbul

İrtibat: 0212 280 47 57 – 0538 732 44 57

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1671 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.