logo

Lobiya Restaurant Cafe ve Karadeniz Mutfağı Seyrantepe’de Açıldı

Lobiya Restaurant Cafe ve Karadeniz Mutfağı Seyrantepe’de Açıldı

Lobiya Restaurant Cafe ve Karadeniz Mutfağı Başkan Fazlı Kılıç’ın katılımıyla 3 Aralık Cumartesi günü Saat:15.00’da açıldı.

Rizeli İş Adamı Osman Günver, Nato Cad. No: 21/A Seyrantepe adresinde Karadeniz Mutfağı Lobiya Restaurant Cafe’yi hizmete açtı. Lobiya Restaurant Cafe ve Karadeniz Mutfağı açılışına yoğun ilgi vardı.

Açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel, Belediye Meclis Üyesi Fatih Öztürk, LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Ağır, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Ayetullah Coşkun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasında Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Ülkemizin ekonomik olarak büyük bir mücadele verdiği şu süreçte, dünyadaki sermayedarlara, emperyalistlere karşı mücadele verdiğimiz şu süreçte yatırım yapan iş adamlarımızı tebrik ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyoruz. Hepimizin takip ettiği gibi ülkemizle ilgili baskı süreci var. Bu baskı sürecini bazen darbe olarak, bazen yargı operasyonu, bazen de gezi olayları olarak görüyoruz. Şimdi de ekonomik bir baskı üzerimizde var ama bunu da hep birlikte aşacağız” dedi.

Karadeniz mutfağının taptaze lezzetleri; denizleri, dağları, yaylaları aştı ve Kağıthane’ye ulaştı. Karadeniz Mutfağı, dillerden düşmeyen kahvaltısı başta olmak üzere yörenin önde gelen tatlarını ayağınıza getirdi.

Lobiya Restaurant Cafe ve Karadeniz Mutfağı’na 0212 278 00 08 telefondan ulaşabilir, yerinizi ayırttırabilirsiniz.

Hasbahçe Gazetesi olarak Osman Günver’e Lobiya Restaurant Cafe ve Karadeniz Mutfağı’nın hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, kendilerine helalinden bol kazançlar diliyoruz. 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
7700 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.