logo

Mevlana’dan Masallar Tiyatrosu 25 Mart’ta Kağıthane’de Sahnelenecek

Mevlana’dan Masallar Tiyatrosu 25 Mart’ta Kağıthane’de Sahnelenecek

Mevlana’dan Masallar Tiyatrosu

25 Mart’ta Kağıthane’de Sahnelenecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sahneye koyduğu oyunun ilk gösterimi, 25 Mart Pazar günü Saat:12.00’da ve 15.00’da Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde Kağıthane seyircisinin karşısına çıkıyor.

Mevlana’dan Masallar Tiyatro oyununu Günay Ertekin yazdı. Müziğini Hakan Elbir, dramaturgisini Hatice Yurtduru, sahne tasarımını M. Emin Kaplan, kostüm tasarımını Janset Kaplan, koreografisini Handan Ergiydiren, ışık tasarımını Özcan Çelik, efekt tasarımını ise Can İşitmen üstlendi.

Oyuncular: Ali Murat Altunmeşe, Burhan Yeşilyurt, Arda Tıkız, Ömer Naci Boz, Cihat Faruk Sevindik, Seda Yılmaz, Yasemin Tunca, Tevfik Şahin ve Yeliz Şatıroğlu

Mevlana’dan Masallar Tiyatro oyunu 6 yaş üzerindeki çocuklara uygundur.

Oyunun konusu kısaca şöyle: “Mercan’ın yaşadığı köye şehirden çocuklar gelir. Onlarla arkadaş olmak isteyen Mercan elinden gelen tüm yardımı onlara yapsa da çocuklar arkadaş olmaz. Bu duruma çok üzülen Mercan’a İrfan Dede yol gösterir. Onu Mevlana ile tanıştırır ve onun öğretileriyle yol bulmasına yardımcı olur. Mercan ve İrfan Dede’nin anlatımıyla çocuklar Mevlana ile tanışmış olur”

Mevlana’dan Masallar Tiyatro oyunu 8-15 ve 22 Nisan’da tekrar Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde sahnelenecektir.

İyi seyirler.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1049 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.