logo

Meydan Nöbeti Coşkuyla Sona Erdi

Meydan Nöbeti Coşkuyla Sona Erdi

Meydan Nöbeti Coşkuyla Sona Erdi

Meydan Nöbeti Coşkuyla Sona Erdi

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından meydanlarda nöbetmiz 10 Ağustos Çarşamba günü sona erdi. Kağıthane Meydanı’ndaki son nöbette ilk günkü coşku vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla meydanlardaki nöbet, 10 Ağustos’a kadar sürdü. Nöbetin 26. günü olan Çarşamba günü, meydanlardaki nöbetin final günü oldu.

Kağıthane Meydan Nöbeti sona erdi

Kağıthane Meydanı nöbetin son günü yine hınca hınç doluydu. Vatandaşlar nöbetin ilk günü gibi heyecanlı, dinamik, bir ve beraberdi. Meydan, genç, yaşlı, kadın, erkek, çoluk, çocuk demeden yine akın akın vatandaşların uğrak yeri haline geldi. Nöbetin son günü de meydandaki manzara değişmedi. Coşkulu kalabalık hep bir ağızdan elde bayraklar, dilde tekbirlerle hain darbe girişimine karşı haykırdı.

fazlı kılıç milli irade nöbeti beratı verdi

Söylenecek sözlerin en güzelini vatandaşların burada bulunarak söylediğini ifade eden Başkan Kılıç, “15 Temmuz akşamından bu yana meydanları doldurarak, ihtiyaç olan her yere koşar adım giderek demokrasimizi ve ülkemizin geleceğini kurtardık. Bu meydanlarımızı her zaman canlı tutacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi bir ara vermiş olduk. Yine talimat verdiği zaman birlikte olacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliği daim olsun” dedi.

kaymakam hasan göç milli irade nöbeti beratı verdi

Kağıthane Kaymakam Hasan Göç de dış güçlerin Türkiye üzerinde emelleri olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti: “Biz birlik ve beraber olursak kimse bunu başaramaz. Bizim ülkemizin geleceği parlak. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Darbe girişiminde şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Kağıthane Meydan Nöbet

Kağıthane Belediyesi, 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında yaralanan gazilere ve Demokrasi Nöbeti’ne katılan vatandaşlara, “Milli İrade Nöbet Beratı” verdi.

Kağıthane’deki demokrasi nöbetlerine 26 gün boyunca halkın yanı sıra birçok milletvekili, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gazeteci ve sanatçılar da yoğun ilgi gösterdi.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Eski Başkanı İbrahim Solmaz

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Eski Başkanı İbrahim Solmaz Kağıthane Meydanı’ndaki nöbetlere gelenlerdendi. Solmaz, “28 Şubat’ta imam hatipler ile ilgili sıkıntı olduğu zaman “FETÖ” denilen caniler, maalesef imam hatiplerin kapatılmasından yana durdu. 28 Şubatçılarla birlikte hareket etti. İmam hatiplerin kapatılmasının baş müsebbibi FETÖ’dür. Bütün okullarını imam hatiplerden nemalanarak büyüttü. Bu kadar okulu ve maddi gücü imam hatiplerin gevşemesiyle elde etti. Aslında bunların panzehiri imam hatiplerdir. Hiçbir zaman imam hatiplerin gelişmesini istemediler” dedi.

Kağıthane Meydan Nöbetine Çocuklarda Geldi

Kağıthane Meydanı’nda toplanan binlerce vatandaş, Ankara Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen dev mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasını dev ekrandan canlı takip etti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1199 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.