logo

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Esma Hancıoğlu İstifa Etti

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Esma Hancıoğlu İstifa Etti

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Esma Hancıoğlu İstifa Etti

mhp il kadın kolları baskanı esma hancıoglu

Haziran ayında MHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanığına atanan Esma Hancıoğlu 19 Aralık 2014’te istifasını İstanbul İl Başkanlığına sundu. Hancıoğlu, istifa haberini sosyal paylaşım ağları facebook ve twitter hesabından da yazılı olarak bildirdi.

il kadın kolları başkanı esma hancıoğlu

MHP İstanbul 11.Olağan İl Kongresine 20 gün kala istifasını veren Esma Hancıoğlu’na istifa nedenini sorduk. Telefonla ulaştığımız Esma Hancıoğlu “MHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığından 19 Aralık 2014’te istifa etmiş bulunmaktayım. Sayın İstanbul İl Başkanım Memet Bülent Karataş’a istifa dilekçemi sundum ve dilekçemin ekinde istifa gerekçelerimi yazılı olarak verdim, bu konuda başka bir açıklamam olmayacaktır. Görevde olduğum süreçte her zaman yanımda olan her görevde her etkinlikte yüzümü ağartan ekibime, desteklerini esirgemeyen dostlarıma ülküdaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı eski Yöneticisi ve Kadın Kolları Başkanı olan Esma Hancıoğlu Sarıyer’de hayata geçirdiği birbirinden başarılı projeleriyle ve performansıyla iyi bir çıkış yakalayarak 2014 yılında MHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanmıştı. Sarıyer Manşet Gazetesindeki ankette yılın en iyi çıkış yapan siyasetçisi seçilmişti.

sariyer manset gazetesi esma hancioglu

Başarılı siyasetçi Esma Hancıoğlu’nun neden istifa ettiği şimdi merak konusu. MHP İstanbul İl Başkanlığından Esma Hancıoğlu’nun istifası ile ilgili bir açıklama beklemekteyiz. Hancıoğlu, MHP içindeki sıkıntılardan dolayı mı istifa etti yoksa önümüzdeki seçimlerde İstanbul Milletvekilliği Aday Adaylığını mı açıklayacak. Bunu zamanla göreceğiz.

mhp logo

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3379 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.