logo

MHP İSTANBUL’DAN KAĞITHANE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP İSTANBUL’DAN KAĞITHANE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP İSTANBUL’DAN

KAĞITHANE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP İstanbul İl Başkanlığı, 11 Mart Pazar günü Saat:19.00’da Kağıthane Yahya Kemal Spor Salonunda “Ağıtlarla Şehitlerimizi Anıyor, Dualarla Kızıl Elma”ya Yürüyoruz” temalı program düzenledi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Ardından Afrin’de şehit düşen askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için Kuran tilaveti gerçekleştirildi ve dualar edildi.

MHP Kağıthane İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve yönetimi, Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yardımcıları Hasan Çakır ve Oğuz Toktekin, MHP Şişli İlçe Başkanı Yavuz Tellioğlu, MHP Eyüp İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, MHP Beşiktaş İlçe Başkanı Cemil Celal Kösedağ, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Reşat Ok, Konuk Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Kağıthane ilçe yönetim kurulu üyeleri Kağıthane mahalle muhtarları, ulusal ve yerel basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kandil’de Türk Bayrağı Dalgalanacak

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, “Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı ile hainler etkisiz hale getirildi. Bugün Afrin’de Türk bayrağı dalgalandı. Yarın da Kandil’de Türk bayrağı dalgalanacaktır. Türkiye’nin birliğini, beraberliğini bozmak noktasındaki irade, bugün çökmüş durumda” diye konuştu.

Milli İttifak Oyu % 70’lere Dayandı

Celal Adan, “MHP ve AK Partinin oluşturduğu milli ittifak, şu anda 70’lere dayanmış durumdadır, sokakta gördüğümüz budur. Bu birlikteliği kıskananlar, 15 Temmuz öncesi siyaseti devam ettirerek, fitneyle bu işi sabote etmek istiyorlar. MHP her zaman milletin birliğinden, beraberliğinden yanadır ve öyle olacaktır” diyerek konuşmasını noktaladı.

Gecenin finalinde ise konuk sanatçı olarak programa katılan Mustafa Yıldızdoğan verdiği konserle programa katılanların kulaklarının pasını sildi.

Program çekilen hatıra fotoğraflarının ve partiye katılanlara rozet takımının ardından sona erdi.

Kaynak: istanbulgundemi.net 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1373 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.