logo

Millet Kazandı

Millet Kazandı

Milli İrade ve Demokrasi Kazandı

millet kazandı

Sandıktan Milli İrade Çıktı

Kimler kazandı. Bu milletin hizmetkârı olanlar kazandı, dua edenler kazandı. Dünyanın bütün mazlumları kazandı. Bu ülke için proje üretenler, projeleri olanlar kazandı. Bu ülkeye hizmet etmek isteyenler kazandı. Gönülleri alanlar, gönülleri fethedenler kazandı. Şehirleri de gönülleri de imar edeceğini söyleyenler kazandı.

Yerel Seçimde Kimler Kaybetti

Milletimizin iradesine ipotek koymak isteyenler yine kaybetti. İçerde ve dışarıda kirli ittifak kuranlar yine kaybetti. Yükselen Türkiye’nin irtifa kaybetmesini bekleyenler yine kaybetti. Kanal İstanbul’a, 3. Köprüye, havalimanına karşı olanlar kaybetti. Beddua edenler, halkın oyuyla benim oyum bir mi diyen seçkin sınıf kaybetti.

akp miting istanbul

Milli İrade tuzaklara ihanet operasyonlarına “dur” dedi. AK Parti ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sekizinci seçimden de zaferle çıkarak siyaset tarihine geçti.

Şer ittifaklarına rağmen yerel seçimlerden AK Parti zaferle çıktı. AK Parti 2009 Yerel Seçimlerinde % 38,6 olan oyunu 7 puan arttırarak yüzde 45,6’ya çıkardı. CHP, MHP ve BDP’nin bazı kaleleri düştü. Vatandaş milli iradeye sahip çıktı.

İstanbul’da ipi Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 3.kez göğüsledi. Topbaş her iki İstanbulludan birinin oyunu alarak yeniden seçildi. CHP’nin büyük umutlarla aday gösterdiği Mustafa Sarıgül ise yüzde 40’da kaldı.

Kağıthane’de Fazlı Kılıç aldığı yüzde 51,3 oy oranı ile üst üste üçüncü kez başkan seçildi.

Büyük umutlarla seçimlere giren CHP,MHP ve SP’si kaybetti.

30 mart yerel seçim sonuç haritası

“30 Mart Türk Demokrasisi için milat oldu.

Millet, komplo ve tuzakları elinin tersiyle itip AK Parti’ye güvenoyu verdi.”

 

Başbakan balkon konuşmasında Paralel Yapı’yı ve Muhalefeti hedef aldı

Türkiye’nin mesajını sandıkta verdiğini söyleyen Erdoğan, “Bugün demokrasi kazandı. Darbe beklentisi olanlar kaybetti. Vesayetçi olanlar milletin Osmanlı şamarını yedi. 40 senedir nereye sızmışlarsa sızmışlar. Artık bunları ayıklama zamanı geldi dedi.

“Allah’tan başka hiçbir güç, bu ülkeye ve bu millete istikamet veremez. Hiçbir vekil, hiçbir siyasi parti milli iradeyi hedef alan, milli iradeyi, Meclis iradesini zayıflatmaya çalışan saldırılar karşısında kayıtsız kalamaz”

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir: Türkiye düşmanlarının ve onların yerli taşeronları hayal kırıklığına uğramışlardır. Bu milletin içinden çıkan ama bu millete ihanet eden taşeronlar, milletin ne kadar aziz ne kadar asil ne kadar kahraman olduğunu bir kez daha görmüşlerdir. Milletin iradesine manipülasyon yapanların sinsi planları, ahlaksız tuzakları büyük milletimiz tarafından bir kez daha bozulmuş. Demokrasi şamarını suratlarını indirmiştir. Son seçimler bir kez daha göstermiştir ki siyaset ve toplum mühendisliği milletin iradesinin ipotek koyamayacaktır. Milletimiz Başbakana her zamankinden daha fazla güvendiğini sandıkta bir kez daha tescillemiş ve başbakanına sahip çıkmıştır…

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin:Bu yerel seçim bize ‘milli irade hükümetin yanındadır’ mesajını verdi. Muhalefet açısından da fitneyle, sokak hareketleriyle, iktidar olunamayacağını, iktidarın yolunun daha fazla proje, hizmet ve eser üretmekle olduğunu onlara söylemiş oldu. İnşallah bundan ders alınır…

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu: Seçimler özgürlük ve kazanımların korunması yarışmasına dönüştü. Millet kazandı, seçimi yerel seçim havasından çıkaran küresel operasyoncular kaybetti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2084 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.