logo

MİM KEMAL ÖKE’DEN HAYAT DERSİ

MİM KEMAL ÖKE’DEN HAYAT DERSİ

MİM KEMAL ÖKE’DEN HAYAT DERSİ

Kağıthane Müftülüğü Aile ve ve Dini Rehberlik Bürosu, 26 Şubat Pazartesi günü Saat:14.00’da Kağıthane Belediyesi Nikah Salonunda “Mim Kemal Öke İle Hayatın İçinden” konulu konferans düzenledi.

Konferans, Yahya Kemal Camii İmam-Hatibi Abdulkadir Selci’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu konferansın açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Prof.Dr.Mim Kemal Öke kendi hayatından örneklerle Allah’a teslimiyet ve Ailenin ferdin hayatındaki önemi konusunu işledi.

Prof.Dr.Mim Kemal Öke yaptığı konuşmada “Yaşamımda başarıyı değil de mutlu olmayı hedefledim. Mutlu olabilmek için başkalarını mutlu etmek gerekir. Ne kadar çok mutlu edersen o kadar çok mutlu olursun. Birine yardım ettiğinizde onun güldüğünü görmenin verdiği hazza diyecek yoktur. Bu dünyada önemli olan tek şey faydalı insan olmaktır. Kısacası başarı, başkasını mutlu edebilme becerisiyle ölçülmelidir. Tabii hayatta zorluklar olacak, onları aşmak için hangi stratejilere müracaat edeceksin? Allah’a güven ve teslim ol yeter” dedi.

Konferans Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu’nun Prof.Dr.Mim Kemal Öke’ye çiçek takdim etmesi ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. Öke konferans sonrası kitaplarını imzaladı.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1318 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.