logo

Minik Destan Ali, Yardım Bekliyor

Minik Destan Ali, Yardım Bekliyor

Minik Destan Ali, Yardım Bekliyor

Tuzla, Aydınlı’da ikamet eden 6 aylık minik Destan Ali, beşikte uyurken yastık boğması sebebiyle komaya girdi.

Tuzla Aydınlı’da ikamet eden henüz iki yıllık evli Emrah ve Derya Tatlı çiftinin altı aylık minik oğlu Destan Ali Tatlı, beşikte uyurken yastık boğması sonucu iki aydır komada yaşam mücadelesi veriyor.


Gözyaşları Sel Oldu

2 aydır gün yüzü görmeyen anne Derya Tatlı yaşadıkları dramı anlatırken gözyaşları sel oldu. Baba Emrah Tatlı kısa sürede aldıkları eğitimle, bir odalarını karantina altına alıp minik yavruya her gün yapılması zorunlu olan uygulama seansında, verdikleri yaşam mücadelesinin zorluklarından anlattı.

Anne Derya Tatlı ise gözyaşları içinde uygulama seansını eşiyle birlikte günde iki kez saniyeler içinde yaptıklarını söyledi. Geç kalındığı an yavrularının kalbinin durmasının söz konusu olduğunu ifade ederek yardımseverlerden destek istedi.

Ömrüm yetene kadar evladıma hizmet etmek boynumun borcudur

Tatlı şöyle dedi: Ömrüm yetene kadar evladıma hizmet etmek boynumun borcudur. Düşünün ki henüz iki yıllık evlilik döneminin en güzel günlerini yaşamaya çalışırken yeni doğan bebeğimizi koklayıp bağrımıza basmadan 6 aylık iken başımıza gelen bir talihsiz olay yüzünden gülen oynayan yavrumuzu yatağa mahkûm edilişini seyretmek ne kadar acı bilir misiniz? Allah’tan ümidimizi kesmeden mücadelemizi sürdürüyoruz. Tek korkumuz elektrik kesintisinde nefes almasını sağlayan makinanın 45 dakikalık şarjı ömrü bulunurken uzun sürdüğünde cihaz olmadan nefes almasının da mümkün olmadığını biliyoruz” dedi.

Tatlı, “Yardımseverlerden vücut ısı cihazıyla, jeneratör ihtiyacımızın karşılanmasını özellikle rica ediyorum. Yavrumu göz göre göre kaybetmek istemiyorum. Eşim ve ben işimizi kaybettik. Birimiz doktor diğerimiz hemşire olduk. Yavrumuzun bakıma ihtiyacı var. Malzemeye ihtiyacı var ama alacak gücümüz kalmadı. Tek çareyi size başvurmakta bulduk. Ne olur sesimizi duyurun” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak hayırsever ve yardımseverlerden bu minik yavrumuza ve ailesine yardım etmelerini rica ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » »
1580 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.