logo

Minik Yunus Emre İçin Yardım Gecesi Düzenlendi

Minik Yunus Emre İçin Yardım Gecesi Düzenlendi

Minik Yunus Emre İçin Yardım Gecesi Düzenlendi

5 yaşında ölüme terk edilen, engelli ve yetim Yunus Emre için, 23 Şubat Perşembe günü Saat:19:00’da, Zeytinburnu İlçesi Yıldızlar Düğün Salonunda yardım gecesi düzenlendi.

Tuzla İçmeler ’de ikamet eden, 5 yaşındaki Yunus Emre, 2 yasındayken geçirdiği havale sonucu %99 engelli olmuş. Mercek Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Derviş Canbekli’nin “Ölüme Terk Edilen Çocuk” haberinden sonra engelli menajeri Serdar Kurtuluş’un olayı Zeytinburnu’na taşıması ile Derya Akkılıç ve gazeteci Mehmet Alpay’ın birlikte organize ettikleri yardım gecesine katılım yüksekti.

 

Açılış konuşmasında Derya Akkılıç, “Yunus Emre’nin yüzündeki tebessüm her şeye değerdi. Yardımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Gazeteci Mehmet Alpay sunumuyla, Rumeli Türküleri Sanatçısı Salih Can, fantezi ve THM sanatçısı Hürkan ve Sıra gecelerinin ünlü türkücüsü Mehmet Çimen şarkı ve türküleriyle geceye renk kattı.

Minik Yunus Emre için  düzenlenen programa Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti UYGAD Genel Başkanı ve Mercek Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Derviş Canbekli, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, Kırmızı Bülten Gazetesi’nden Mehmet Remzi Tanış, Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu Genel Başkanı Recep Osman Erdoğan, 34 Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bekir Hallaç, İstanbul Times İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner, Zeytinburnu Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED) Başkanı Ali Gündüz, Rumeli Halk Türküleri Sanatçısı Salih Can ile Piyanist ve Sanatçı Selim Kosova, Folklor eğitmeni İlker Zullam, Sinema sanatçısı Salim Kadıcık, Fantezi ve THM sanatçıları HÜRKAN ve Sıra gecelerinin ünlü türkücüsü Mehmet Çimen, Telsiz Kültür ve  Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Şengül ve Yönetim Kurulu, Zeytinburnu Tostçusu Metin Altınçizme, Diyabetliler ve Engelliler Dernek Başkanı ve de BİYAP Başkanı Nurşen Örnek, Cengiz Dede Özel Eğitim ve Özel Rehabilitasyon İşletme Sahibi Hülya Dede, Bülent Yalçınkaya, Arzu Geygey, Hacer Arı, Seviye Aşır, Sevgi İzci Lale Aydın, Yunus Emre Canpolat’ın yakınları ve birçok vatandaş katıldı.

Sanatçılar, bir duygu seli içerisinde sahne alırlarken ZEYÇED Başkanı Ali GÜNDÜZ  “Sevgi ve Dostluk” adlı şiirini yansıttı.

Programa katlısı bulunan sanatçı ve destekçilere günün anısına birer teşekkür plaketi verildikten sonra Yunus Emre’ye katkı etkinliği sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2030 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.