logo

Motorize TİM Yollarda

Motorize TİM Yollarda

Motorize TİM Yollarda

motorize-tim-yollarda

İstanbul’da ilk kez Kağıthane Belediyesi’nin kurduğu 19’u motosikletli 38 kişilik özel TİM, ilçeyi mahalle mahalle gezip denetleyerek tüm aksaklıkları yerinde tespit ediyor. Bu tespitlere göre ilgili birimin müdahalesini sağlayan özel ekip, günümüz teknolojisiyle donatılmış durumda.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın göreve geldikten sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip, belediye hizmetlerinin adeta oto kontrol sistemi gibi çalışıyor. Motorize Tim olarak görev yapan 19 kişi, büyük mahallelerde ve ulaşımı zor olan noktalar ile ani müdahale gerektiren ihbar ve şikâyetleri yerinde değerlendiriyor. Özel ekibin 19’u da yaya olarak görev yapıyor.

İstanbul’da ilk kez Kağıthane Belediyesi’nde oluşturulan özel ekip, belediyeye gelen ihbar ve şikayetleri teknolojik imkanlar ile takip ediyor. Kendilerine tahsis edilen tabletlere gelen bildirimler üzerine direkt olarak adrese bölgesine giden ekip, tespit ve müdahalede bulunuyor. Yapılan tespitte belediyeyi ilgilendiren bir konu ise ilgili birime bilgi verilerek müdahale sağlanıyor. Gerektiğinde ceza yazma yetkisi de bulunan ekibin değerlendirdiği ihbar veya şikâyetin belediyeyi ilgilendirmemesi durumunda da ilgili kuruma yönlendiriliyor. Böylece vatandaşın ihbar veya şikâyeti mutlaka sonuçlandırılıyor. Ayrıca şikâyet sahibi vatandaşa da telefonla bilgi veriliyor.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1450 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.