logo

Muhtarlar Başkanını Seçti

Muhtarlar Başkanını Seçti

Muhtarlar Başkanını Seçti

Kağıthane’nin 19 Mahalle Muhtarı, 10 Mayıs Çarşamba günü Nurtepe Sosyal Tesislerinde Kağıthane Muhtarlar Derneği Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kağıthane Hamidiye Mahalle Muhtarı Temel Şardan oy çokluğu ile başkan seçildi.

Kağıthane Muhtarlar Derneği yeni yönetim listesi:

Başkan: Hamidiye Mahalle Muhtarı Temel Şardan

Üyeler: Şirintepe Mahalle Muhtarı Orhan Karagöz, Talatpaşa Mahalle Muhtarı Arif Taşören, Gültepe Muhtarı Bilal Daş, Merkez Mahalle Muhtarı Süleyman Bölük

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane Muhtarlar Derneği Başkanı Temel Şardan, “Olağan Kongremizi gerçekleştirdik ve muhtarlarımızın ortak kanaati ile Temel Şardan abimiz bize başkanlık yapsın dediler ve yapılan seçim sonucunda başkan seçildik. Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İlk iş olarak dernek merkezimizi Hamidiye Mahalle Muhtarlığına taşımak olacaktır” dedi.

Aynı hafta içinde Bahçelievler İMDD Genel Merkezinde gerçekleştirilen İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Olağan Kongresinde oy birliği ile başkanlığa Kağıthane Hamidiye Mahalle Muhtarı Temel Şardan seçildi. Şardan, bir Kağıthane’li muhtar olarak İstanbul muhtarlarının başkanlığını üstlendi.

İstanbul’un Fethi’nin yıldönümü olan 29 Mayıs’ta kurulan Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu (TÜMFED)’in Başkanlığına Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut getirildi. TÜMFED’de Temel Şardan kurucu başkan yardımcısı olarak da görev yapmaktadır.

Hasbahçe Gazetesi olarak; muhtarlık kurumu adına yeri geldi abilik, yeri geldi reislik, yeri geldi büyüklük yapan değerli Temel Şardan Muhtarımızın Kağıthane Muhtarlar Derneği Başkanlığı, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanlığı ve Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu Başkan Yardımcılığı süresince faydalı projelere imza atacağı inancı içerisindeyiz.

Bu duygu düşüncelerle yeni görevlerinde Hamidiye Mahalle Muhtarı Temel Şardan’a ve yönetimine başarılar diler, Kağıthane Muhtarlar Derneği görevini başarıyla teslim eden Sultan Selim Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldırım’a ve yönetimine de teşekkür ederiz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2876 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.