logo

Muhtarların Gözünden Kağıthane

Muhtarların Gözünden Kağıthane

Muhtarların Gözünden Kağıthane

muhtarların gözünden kağıthane2

Kağıthane Belediyesi, ilçe muhtarlarının gözünden Kağıthane’de değişimi konu alan “Muhtarların Gözünden Kağıthane” kitabını yayınladı.

Kağıthane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yayınladığı “Muhtarların Gözünden Kağıthane” kitabında Kağıthane’de görevine devam eden muhtarların ilçe geçmişine dair bilgileri ve geleceğe dair beklentileri yer alıyor.

Muhtarların Gözünden Kağıthane Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen kitap tanıtım programına 19 mahalle muhtarı, Kağıthane Belediye  Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı  Şaban Demirel, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Kağıthane’nin 19 mahalle muhtarı ile buluşan Başkan Kılıç, “Bizim için çok güzel ve anlamlı bir çalışma oldu. Bugün  burada çok uzun zamandan beri siyaset yaptığımız arkadaşlarımız var. Kağıthane’de çalışmalarımıza sizlerle sürekli  istişare halinde olarak yön veriyoruz. Bu da bizim için son derece memnuniyet veren bir sonuç oluşturuyor.  Muhtarlarımız mahalle ve sokakların en ince detayına varana kadar bilgi sahibi. Vatandaşımızın bir sorunu olduğu  zaman akıllarına ilk önce muhtarlarımız geliyor” diyerek vatandaşların kullandığı oyun ve yaptığı tercihlerin  karşılığında hizmet beklediğini ifade etti.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1235 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.