logo

Önder Genel Başkanı, LİDER’i Ziyaret Etti

Önder Genel Başkanı, LİDER’i Ziyaret Etti

Önder Genel Başkanı, LİDER’i Ziyaret Etti

Önder Genel Başkanı Lideri Ziyaret Etti

Önder İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneğini 11 Kasım Çarşamba günü ziyaret etti.

Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu Lider

Her Çarşamba günü “Kur’an’ı Anlama Yolunda” Tefsir Müzakereleri dersleri ve akabinde yönetim kurulu toplantısı yapan LİDER, Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu’nu ağırladı.

Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu

LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Tuncay Çelik’in ve yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ÖNDER’in faaliyetlerinden, amaçlarından ve projelerinden bahsetti. Bekiroğlu” 1.200.000 öğrencimiz var. Çocuklarımıza dertli olmayı öğretmemiz lazım. Bizim de çocuklarımız için dertli olmamız lazım… Kimine destek olalım sanatta başarılı olsun, kimi hafızlıkta, kimi hitabette, kimi hayırseverlikte, kimi sosyal aktivitede, kimi sporda… Bir öğretmen canla başla mücadele etti mi bir okulu değiştirir. Bir STK gayret etsin Kağıthane’yi değiştirir. Değişmesine, dönüşmesine katkıda bulunur. Bir imamız gayret etsin o mahalleyi değiştirir” dedi. Bekiroğlu, “Kağıthanemize ve tüm insanlığa Rabbim bizi önderler kılsın. Rabbim bizleri bir hizmetin, bir işin, bir bölümün inşallah öncüsü ve önderi kılar” diye dua ederek sözlerine son verdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
1393 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.