logo

ÖNDER İstanbul Bölge Toplantısı Kağıthane’de Yapıldı

ÖNDER İstanbul Bölge Toplantısı Kağıthane’de Yapıldı

ÖNDER İstanbul Bölge Toplantısı Kağıthane’de Yapıldı

onder bolge toplantısı

Her ay başka bir ilçede yapılan ÖNDER İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği İstanbul Koordinasyon toplantısı Kağıthane Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği LİDER’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kağıthane Beyaz Kafeterya Sosyal Tesislerinde Sabah Kahvaltısında yapılan toplantıya, ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Torun, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstanbul’da bulunan 18 Mezun Derneği Başkanları ve Yöneticileri, Okul Aile Birliği Başkanları katıldı. Açılışı ev sahibi LİDER Başkanı Tuncay Çelik ve ÖNDER İstanbul Marmara 1. Bölge Koordinatörü Hasan Çabukol yaptı.

ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Torun, Koordinatörlük ve ÖNDER’in projelerini anlatmak üzere söz aldı. Ardından Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane’deki çalışmalarla ilgili konuşma gerçekleştirdi.

Protokol konuşmalarının ardından gündemde bulunan 2014 yılında yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığı ve derneklerin çalışmaları konuşulduktan sonra dilek ve temennilerle son buldu.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1572 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.