logo

ÖNDER’den Velilere “Seçmeli Ders” Hatırlatması

ÖNDER’den Velilere “Seçmeli Ders” Hatırlatması

ÖNDER’den Velilere “Seçmeli Ders” Hatırlatması

ÖNDER'den Velilere “seçmeli ders” Hatırlatması

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Eğitim Komisyonu, din eğitiminin tüm öğrencilerimiz tarafından asgari düzeyde alınmasının faydalı olacağından hareketle ülkemizdeki tüm velilere çağrıda bulundu.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, ilkokullarda bu yıl başlayacak olan seçmeli derslere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden bir kampanya başlattı.

4. ve 8. sınıflarda eğitim gören ve gelecek yıl okuyacakları dersleri şimdiden seçecek olan öğrencileri ve ailelerini Kur’an-ı Kerim, Hz. Muhammed’in Hayatı, Arapça ve Temel Dini Bilgiler derslerini seçme konusunda duyarlı olmaya davet eden ÖNDER, sosyal medyada başlattığı #DersimiziSeçiyoruz etiketiyle konuya dikkat çekti.

#DersimiziSeçiyoruz etiketiyle başlayan ve Türkiye gündeminde TT olan etikete siyaset, sanat ve edebiyat dünyasından pek çok isim destek verdi. 

Dersimi Seçiyorum Dinimi Öğreniyorum2

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Eğitim Komisyonu, din eğitiminin tüm öğrencilerimiz tarafından asgari düzeyde alınmasının faydalı olacağından hareketle ülkemizdeki tüm velilere çağrıda bulundu:

Muhterem Velimiz,
Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın milletin emanetine sahip çıkabilmek ve güvenli bir şekilde geleceğe taşımak için sahip olmaları gereken medeniyet tasavvuruna ihtiyaç vardır. Çocuklarımızın bu tasavvura sahip olmalarının yolu da temel dini bilgilerden geçmektedir. Tercihini hangi meslekten yana yaparsa yapsın her bir gencimizin manevi dinamiklerden yoksun olmaması gerektiğine inanıyoruz.

Bu vesileyle 4. ve 8. Sınıflarda eğitim gören çocuklarımız, gelecek yıl okuyacakları dersleri şimdiden seçecekleri için sizleri Kur’an-ı Kerim, Hz. Muhammed’in Hayatı, Arapça ve Temel Dini Bilgiler derslerini seçme konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Okul yöneticileri, öğretmenler, Okul Aile Birlikleri, okul dernekleri ve ilgili sivil toplum kuruluşlarından da destek alarak etkili ve yaygın çalışma yapmanızı istirham eder, saygılar sunarız.

Son tercih tarihi: 19/02/2016

Raif Nas
ÖNDER Eğitim Komisyonu Başkanı 

Dersimi Seçiyorum Dinimi Öğreniyorum

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1492 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.