logo

Pazarcının Kış Çilesi

Pazarcının Kış Çilesi

Pazarcının Kış Çilesi

seyrantepe

Seyrantepe pazar esnaflarından Cevdet Kılıçlı ve Cüneyt Kılıçlı; Kağıthane Belediyesi’nden açık halk pazarının üstünün kapatılmasını istiyor. Pazar alanı olarak ayrılmasına rağmen hâlâ üstü kapatılmayan Seyrantepe Pazarının esnafı, kış günlerinde hem vatandaşın hem de pazarcıların daha büyük zorluklar çektiğini ifade etti.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız pazar esnafı: “Kış aylarında kendi çadırlarımızı kurduğumuz halatlar ve demirler, kışın rüzgârda tehlike arz ediyor. İçinde bulunduğumuz kış aylarında Kâğıthane Belediyesinden Açık Halk Pazarı üstünün kapatılmasını talep ediyoruz” dediler.

Seyrantepe Mahalle sakinlerinden Galip Ünal “Halk pazarı üstünün açık olması nedeniyle rahat ve huzurlu bir alışveriş yapamıyoruz. Pazarı dolaşırken başımıza çadır ve demirlerin düşeceği endişesiyle tedirgin oluyoruz. Kağıthane Belediyesi’nden gereğinin yapılmasını rica ediyoruz dedi.

Hamidiye Mahallesi Halk Pazarı Üstü Yarım Kaldı

hamidiye halk pazarı hamidiye pazar esnafı

Hamidiye mahallesi halk pazarı üstü demirlerle kapatılmasına rağmen, üstü kapatılmadan yarım kalmıştı. Pazar esnafı Celal Aksungur Herkesten imza toplanarak pazarın üstü kapatılmaya başlanmıştı ama proje yarım kaldı. Kağıthane Belediyesi’nden gereğinin yapılmasını rica ediyoruz dedi.

Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin AYRILMAK Hamidiye Mahallesi Halk Pazarı ile ilgili yeni bir proje çalışmamız var, üzerinde çalışıyoruz yakın zaman da çözüme ulaşacaktır dedi. 

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
2354 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.