logo

Prof.Dr.Ayhan Mergen Vefat Etti

Prof.Dr.Ayhan Mergen Vefat Etti

Prof.Dr.Ayhan Mergen Vefat Etti

Kağıthane İmam Hatip Lisesi Mezunu, Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. AYHAN MERGEN geçirdiği beyin kanaması sonucu Ankara’da vefat etti.

Kağıthane İmam Hatip Lisesi (Eski adı Şişli İmam Hatip Lisesi) 86 Mezunu Prof.Dr.Ayhan Mergen seminer için gittiği Ankara’da seminer sonrası beyin kanaması geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. İki ay yoğun bakımda kalan Ayhan Mergen bugün vefat etti.

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. AYHAN MERGEN’in vefatı sevenlerini ve ailesini üzdü.

Kağıthane İmam Hatip Lisesi 86 Mezunu olan Mergen, İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya-Metalurji Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Daha sonra Dr. ve Prof. Unvanlarını tamamlayan Mergen. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünde Öğretim Üyesi olarak görev yapmakta idi.

Prof.Dr.Ayhan Mergen’in cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Ümraniye Yavuz Selim Cami’nden kaldırılacaktır. (Necip Fazıl Mah. Aybars Cad. Ümraniye-İstanbul) Cenazesine tüm dostları bekleriz. İrtibat için Mahmut Mergen 0533 654 06 19

Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine sabırlar dileriz. Mekânı cennet olsun.

Etiketler: » » » » » » » » »
7754 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.