logo

Saadet Partisi 5. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Saadet Partisi 5. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Saadet Partisi 5. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

saadet

 

Saadet Partisinin 5. Olağan Kongresi 04 Mayıs 2014 Pazar günü Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. On binlerce partilinin katıldığı kongre büyük bir heyecan içinde düzenlendi. Sabahın erken saatlerinde Ankara’ya akın eden on binler kenti adeta Milli Görüş kenti yaptı. Salona sığmayan binlerce kişi ise spor salonun dışında kongreyi takip etti.  Saadet Partisi kongreye iki aday ile gitti. Mevcut Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak 700 delegenin desteğiyle yeşil listeyle ve Dr. Fatih Erbakan ise 94 delegenin desteğiyle beyaz liste ile genel başkanlık seçimine gitti.

Saadet partisi 5.olagan kongre

Saadet Partisi Kamalak’la devam dedi

5. Olağan Kongreye Genel Başkan adayı olarak giren Prof. Dr. Mustafa Kamalak, 868 geçerli oyun 656’sını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi. Beyaz liste ile seçime giren Dr.Fatih Erbakan ise 212 oy aldı.

saadet-partisi-logosu

Sonuçların açıklanmasının ardından yeniden kürsüye gelen Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak biz bu milletin tarihiyiz, aslıyız, inancıyız, umuduyuz. Biz rakamlara sığmayacak kadar büyük bir davanın mensuplarıyız. Kırılanı onarmak, döküleni toplamak yine bize düşüyor. Bu yüzden en zor şartlarda bile inancımızı, kararlılığımızı asla yitirmedik. Bundan sonra da yitirmeyeceğiz. Bu aziz millete sevgimizden, bu mübarek vatana bağlılığımızdan dolayı, aynı aşk ve aynı heyecanla hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Saadet partisi 5.olagan kongre erbakan

Kongrede delegelere hitaben konuşan Dr. Muhammed Fatih Erbakan “Bu salondan bütün mazlumlara sesleniyoruz, evet kurtulacaksınız. Çünkü Milli Görüş var, Saadet Partisi var. Bu çatının altında yüz binlerce Erbakan var. Bütün bu dertlerin çaresi Türkiye’nin öncülüğünde İslam Birliği’nin kurulmasında ve Hakk’ın üstün tutulduğu yeni bir dünyanın kurulmasındadır. Bunun kurulması için Milli Görüş’ün iktidarı gerekir” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1839 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.