logo

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın Oldu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın Oldu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın Oldu

birol aydın
İl ve ilçe kongrelerini yapmaya başlayan Saadet Partisi, 5.Olağan İstanbul İl Kongresini 22 Haziran Pazar günü Saat 12.30’da Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi (Arenamega)’da gerçekleştirdi.

Kongreye Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve 39 ilçe teşkilatı, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi, siyaset, sanat ve bilim camiasından çok sayıda davetli katıldı. Tek listeyle gidilen kongrede Birol Aydın, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı oldu.

Selman Esmerer’den İstanbul İl Başkanlığını devralan Birol Aydın, “Bu dönem herkesin sağa sola savrulduğu bir dönemdir. Bu dönem fikir ve kanaat önderlerimizin savrulduğu, basit şeylerle avunduğu bir dönemdir. Dünyadaki bütün mazlumlar için adil temeller üzerine yeni bir dünyanın kurulması için çalışacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Birol Aydın Kimdir?

1969 yılında Gümüşhane’de doğdu. İlk ve ortaöğretimini Gebze’de, yükseköğrenimini Tunus Zeytune Üniversitesi’nde tamamladı. Üniversite sonrası Milli Gençlik Vakfı Gebze Başkanlığı, Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundu. Milli Görüş partilerinin çeşitli kademelerinde görev yaptı. 2002-2005 yıllarında Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yaptı. Halen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi’nden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı oldu. İyi derecede Arapça bilen Aydın, Kocaeli’nde ticari faaliyetlerini devam ettirmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3151 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.