logo

22 Şubat 2014

Saadet Partisi Meclis Üyesi Adaylarını Coşkulu bir kalabalık ile tanıttı

Saadet Partisi Meclis Üyesi Adaylarını Coşkulu bir kalabalık ile tanıttı

Saadet Partisi Meclis Üyesi Adaylarını Coşkulu bir kalabalık ile tanıttı

saadet partisi meclis üyesi adayları

Saadet Partisi Kağıthane Teşkilatı 30 Mart yerel seçimlerinde aday olan Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Pembe Köşk Düğün Salonunda tanıttı.

Geceye Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, Belediye Başkan Adayı Zeynel Keskin, Saadet Partisi İl Yöneticileri, İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları ve listeye giremeyen meclis üyeleri ile yaklaşık bine yakın vatandaş katıldı.

Aday tanıtım törenine istiklal marşının okunmasıyla başlandı. Programda konuşma yapan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, İstanbul’daki kentsel dönüşüm, 2B gibi sorunlara vurgu yaparak çözümün ancak Milli Görüş belediyeciliğinde olduğunu belirtti. Trafikten, ekonomiye, sosyal projelere kadar birçok konu üzerinde projelerini anlattı. Bizim Efsane belediyeciliğimizi biliyorsunuz 11 yıllık kesintiden sonra inşallah bu halk yine Milli Görüş Belediyeciliğini tercih edecektir dedi.

Kağıthane Belediye Başkan Adayı Zeynel Keskin, Milli Görüş Belediyeciliğinin daha önce yaptıklarını ve yapacaklarını, projelerini, belgeler ve fotoğraflarla Kağıthanelilere anlattı. Adaylığımızın belirlenmesinden sonra, gece gündüz demeden mücadeleye devam ediyoruz. Yoruluyoruz ama mutluyuz, inşallah 30 Mart’ta iyi netice elde edeceğiz dedi.

Konuşmalardan sonra Saadet Partisi Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Adayları, tek tek sahneye davet edilerek Kağıthanelilere tanıtıldı. Topluca çekilen resimlerden sonra program sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1459 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.