logo

18 Mart 2014

Saadet Partisinden Sevgi Yürüyüşü

Saadet Partisinden Sevgi Yürüyüşü

Saadet Partisinden Sevgi Yürüyüşü

saadet partisi sevgi yuruyusu kağıthane

Saadet Partisi Kağıthane Teşkilatı yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Her seçim öncesi gelenekselleşen sevgi yürüyüşü, Sanayi Mahallesinden başlayarak Yahya Kemal Mahallesinde sona erdi. 2500 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüşe halkın teveccühü üst düzeyde idi.

Yürüyüş güzergâhı boyunca  çevreden yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan yürüyüş kortejine belediye başkan adayı Zeynel KESKİN, Belediye Meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları, hanım kolları, gençlik kolları ve Kâğıthaneliler katıldı.

Zeynel KESKİN, Yahya Kemal Mahallesinde yaptığı konuşmada; “Biz inanlar sevgi adına yürüdük, Besmelemizi çektik ihtiyarımızla gencimizle, erkekler, kadınlar, çocuklar olarak yürüyüşümüzü başlattık. Artık durmak, yorulmak yok bize, yolda bize katılanlarla “yola başladıklarımızı değiştirmek yok bize”  Kıyamet alameti binalar yerine “salıncak kuracağımız ağaçları dikme” zamanı. Kuşların cıvıltısını, çocukların cıvıltısına karıştırma zamanı geldi. Biz iyi insanlar için yola çıktık, haydi sonsuz yüreğimizle tüm renklerin buluşacağı gönlümüzü açtık. Şimdi sıra sende, El Ver Bize.  Ağaçların hakkını kuşlara, kaldırım hakkını “İNSANA” teslim etmek için geliyoruz.

Ve iyi insanlar iyiler kazansın diye yola çıktık. Senin hakkını, çocuğunun hakkını, kuşların ağaçlardaki hakkını savunmak için yola çıktık. Dev kuleler yerine kuşların sesini duyuracağımız ağaçları dikmek için yola çıktık. Tercih senin ya dev binalar, kalabalık sokaklar ya da ağaç gölgesi,  ya cinnet geçiren sokaklar ya da çocukların annelerinin elinden tutmadan yürüyecekleri kaldırımlar.

İyi insanlar için iyiler kazanacak, Sen Kazanacaksın…

saadet partisi yuruyus sevgi sevgi yuruyusu saadet partisi

Ya dev kulelerin sahibi, kravatlı, lüks makam araç sahipleri kazanacak? Ya da cebinde akbili olan, çocuklarına bir ağacın gölgesinde salıncak kuranlar kazanacak. İyi insanlar için İyiler kazanacak. Kağıthane kazanacak. Biz kapı kapı dolaşıp Zeynel Keskin Başkan olsun diye gezmiyoruz. Biz çocuklar annelerin elini tutmadan koşsun diye, simit satan çocuk tebessüm etsin diye bu davayı anlatıyoruz.

Gökdelen sahipleri Kağıthane’yi, ganimet olarak görüp iştahlanmasın diye dertleniyoruz.
Biz Kağıthane’de kuleler değil kuşların konacağı ağaçlar için sizden bir oy istiyoruz.

Ne yaparlarsa yapsınlar, Allah’ın dediği olacak, İyi insanlar için, iyiler kazanacak, SAADET kazanacak, Kağıthane Kazanacak diye sözlerine son veren Zeynel Keskin, 31 Mart’ta mazbatayı alıp devir teslim töreninde buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz dedi.

Etiketler: » » » » »
2267 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.