logo

Şair Yazar Erdoğan Ergin Karadeniz TV’ye Konuk Oldu

Şair Yazar Erdoğan Ergin Karadeniz TV’ye Konuk Oldu

Şair Yazar Erdoğan Ergin Karadeniz TV’ye Konuk Oldu

Mavi Karadeniz TV’nin 30 Nisan 2017 Pazar Günü Saat:22.30’da “Hüseyin Karadeniz ile Yerküreden Yöreye” Programının Yayın konuğu Yazarlarımızdan Erdoğan Ergin oldu.

Hüseyin Karadeniz ile Yerküreden Yöreye programında Türkülerin beyefendi sesi Aydın Beyoğlu, muhteşem bir müzik şöleni verirken, “Toplum İçin 5 Dakika Bölümü”nde ise eğitimci şair yazar Erdoğan Ergin “Şiirin Çocuklara Sevdirilmesi” konusuyla ailelere özel bilgiler aktardı.

Yazarımız Erdoğan Ergin, çocuklara kitap seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğinden, günümüzün problemi olan çocuklarımızın kitap seçimindeki problemlerinden, çocuklara kitapların nerelerden alındığını ve nerelerden alınması gerektiğini, çocuklara kitap alırken ailelerin özen göstermediğini örnekler vererek anlattı.

“Çocuklarıma Şiirler” kitabından “Anlatamazsın Büyüklere” adlı çocuk şiirini okuyan Erdoğan Ergin; çocuklara şiir nasıl sevdirilir, şiirle çocuklara nasıl dokunuruz konularına değindi. Ayrıca çocukların internet erişimini nasıl kullanmaları gerektiğinden ve internete sınırlama nasıl getirilir konularını anlattı.

Her Pazar Saat:22:30’da “Hüseyin Karadeniz ile Yerküreden Yöreye” programı Mavi Karadeniz TV’de özel konukları ile sizi ekran başına bekliyor. Kaçırmayın deriz…

Hasbahçe Gazetesi olarak Hüseyin Karadeniz beye de programlarında başarılar diliyoruz.

Etiketler: » » »
2414 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.