logo

Şair Yazar Nuran Mümine Bucak’ın 3.Şiir Kitabı Vakt-i Şiir Çıktı

Şair Yazar Nuran Mümine Bucak’ın 3.Şiir Kitabı Vakt-i Şiir Çıktı

Şair Yazar Nuran Mümine Bucak’ın 3.Şiir Kitabı Vakt-i Şiir Çıktı

Şair Yazar Nuran Mümine Bucak’ın 3.Şiir Kitabı Vakt-i Şiir Çıktı

Şair, Yazar Nuran Mümine Bucak’ın 3.Şiir Kitabı “Vakt-i Şiir” Karma Kitaplar Yayınları’ndan çıktı.

Şair, Yazar Nuran Mümine Bucak, ortaokul yıllarında başlayan şiire ve derin duyguya olan ilgisi onu; ülkesini, davasını, hayatı, insanları, ezeli ve ebedi düşünmeye sevk etmiş ve bu duygu ve düşüncelerini şiire dökerek 3 kitap çıkarmıştır.

Vakt-i Şiir Mümine Bucak

Nuran Mümine Bucak Kimdir?

1979 yılında İstanbul Kağıthane İlçesi Yeşilce Mahallesinde dünyaya geldi. Çocuk yaştan beri şiiri ve derin duyguyu seviyordu. Hayatı MGV içine girdiğinde değişti. Bir dönem MGV kadrolarında daha sonra Refah Partisinde aktif siyaset yaptı. Refah Partisi kapatıldığında kurulan Fazilet Partisinde aktif siyaset yapmaya devem etti. Onun için parti bir siyasi zemin değil bir medeniyet hareketi bir dava bilinciydi. O çok sevdiği davasına da setler çekiliyor hüzün yeniden yazılıyordu. Siyasete SP İstanbul İl Gençlik yönetim kurulu üyesi olarak devam etti.

Sevda Dile Gelince-Yusuf'un Gömleği

2002 yılında “Sevda Dile Gelince” adlı ilk şiir kitabını çıkardı. Erbakan hocayı ağlatan şair diye basında geniş bir yer aldı. Siyasi Yasaklı Erbakan hocanın katıldığı büyük bir divanda ona yazdığı şiirle gündeme geldi.

Çeşitli dergilerde şiirleri yayınlandı. Sonra dünyanın şiirden, sözden anlamayan insanlarına haykırarak bir kaç sosyal medya ve yerel gazetelerde mazlumları yazarak köşe yazarlığı yaptı. Bazı tanınmış kalemler onun şiirlerini köşesine taşıdı. Çağlayan miting meydanlarında bazı Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları onun şiirlerini okudu.

2004 yılında “Yusuf’un Gömleği” adlı ikinci şiir kitabını çıkardı. Şiirlerinde “dünyanın Yakup yaşı döktüğü bir zamanı” izah etmek istedi.

Recep Tayyip Erdoğan-Nuran Mümine Bucak

Uzun zaman sadece köşe yazısı yazdı. Güzel insanlar biriktirmek için diri kaldı. Şair on bir yıl aradan sonra “Vakt-i Şiir” adında üçüncü şiir kitabı çıkardı. İlk Kitabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etti.

Vakti Şiir İmza Günü Nuran Mümine Bucak

Şair, yazar Nuran Mümine Bucak’ın “Vakt-i Şiir” kitabını kitap marketlerden ve Karma Kitaplar Yayınevinde temin edebilirsiniz.

Vakt-i Şiir-Nuran Mümine Bucak

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2707 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.