logo

Şampiyon Şirintepe Spor

Şampiyon Şirintepe Spor

Şampiyon Şirintepe Spor

2.Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden Şirintepe Spor A Takımı, ligin 15.Haftasında, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

2.Amatör Lig 5.Grup’un 15.Haftasında 10 Mayıs Çarşamba günü Ligin güçlü rakiplerinden Emirgan Spor’la Beşiktaş Çilekleri tesislerinde karşı kaşıya geldi. İlk yarıyı Emre Kaya’nın attığı 2 güzel golle 2-0 tamamlayan Şirintepe Spor ikinci yarı kendi kalesinde 1 gol görerek maçı 2-1 kazandı. Şirintepe Spor matematiksel hesaplara göre ligin 15.Haftasında grubunun şampiyonu oldu.

Konu hakkında görüş aldığımız Şirintepe Spor Kulübü Başkanı Av.Ferhat Karagöz, “Bugün deplasmanda grubunun güçlü ekiplerinden Emirgan Spor’a konuk olduk. Her ne kadar bu zor maçımız olsa da dostlarımızın, dost camialarımızın, kardeş kulüplerimizin, mahalle halkımızın ve taraftarımızın yoğun ilgisi ile ev sahibi konumunda oynadığımız bu zorlu maçı da 2-1 kazanmasını bildik ve bu sezonki galibiyet serisini 14’e çıkardık. E tabi kolay olmadı üst üste bunca maç bunca stres ama nihayet ki emeklerimizin karşılığını aldık ve de alıyoruz” dedi.

Karagöz, “Bu vesile ile bizleri bu maçta da yalnız bırakmayan başta Kağıthane Belediye Başkanımız Sayın Fazlı Kılıç’a, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı ve Şirintepe Spor Eski Başkanı, Levent Spor Başkanı Recai Binici’ye, Kağıthane Belediye Başkanlığı Spor İşleri Müdür Mehmet Yüksel Kızıloğlu’na, Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı ve Şirintepe Spor Kongre Üyesi Hasan Cevahir’e, Beşiktaş Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü’ye, AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut’a, Neslişah Spor Kulübü Başkanı Şaban Dayan’a, Yeni Ortabayır Spor Kulübü Başkanı Yenal Keleş’e ve Yönetim Kurulu üyeleri Necmi Mertan ve Mustafa Süral’a, Sanayi Spor Başkanı Faruk Uçar’a, İstanbul Bayburt Spor Kulübü Eski Başkanı Hayati Battal ve Kulüp Antrenörü Naci Savsun’a, Kağıthane Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Yavuz’a, İstanbul Gümüşhane Spor Kulübü Başkanı Kerami Bulut’a ve Kulüp Antrenörü Ahmet Öğütçü’ye, Çayırbaşı Özkan Spor Kulübü İkinci Başkanı Muzaffer Olkan’a, Yeşilce Spor Antrenörü Nihat Ulaşoğlu’na, Kulübümüz Şirintepe Sporun Eski Başkanı Güven Fahri Zeybek’e, Kağıthane Sadabat Gazetesi Sahibi Cemil Öğütcü’ye,  Kağıthane Hasbahçe Gazetesi Sahibi Ayetullah Coşkun’a, Ceylan Alüminyum Sahibi Değerli dostum kardeşim Bilal Gökhan Ceylan’a, Kağıthane Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünden Gürcan Gül’e, tüm Şirintepe Spor halkına ve desteğini bizlerden esirgemeyen tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak 2.Amatör Lig 5.Grupta ŞAMPİYON olan Şirintepe Spor Kulübünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3155 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.