logo

Sanayispor’da İstifa Depremi

Sanayispor’da İstifa Depremi

Sanayispor’da İstifa Depremi

Sanayisporda İstifa Depremi

Sanayi Mahallesi Spor Kulübünde Asbaşkanlar Sıtkı Torlak, Bekir Emek, Başkan yardımcıları Ayhan Akçay ve Çetin Akgün, Yönetim kurulu üyeleri İlhan Şener, Kemal Güneş ve Hakan Şeker istifa etti.

Sanayisporda İstifa Depremi Sıtkı Torlak-Bekir Emek

İstifa eden Asbaşkan Sıtkı Torlak, Sanayispor’da kararların yönetim kurulu tarafından değil sadece başkan tarafından alındığını ifade etti. Torlak, Maddi kaynak açısından yönetim kurulumuz çok güçlüydü ve takımımızın da hiçbir eksiği yoktu dedi.

Sanayisporda İstifa Depremi Faruk Uçar Başkan

Genel Kaptan Bekir Emek, Teknik Direktör Recep Aykutalp’i yetersiz bulduklarını ve başkan Faruk Uçar’a söylediklerini başkanın hocayı değiştirmediğini belirtti. Emek, başkanın tek yanlı ve tek başına kararlar verdiğinden dolayı onu tek başına bırakmaya karar vererek istifa ettiklerini söyledi.

sanayi mahallesi spor kulubü


Geçen sene Süper Amatör Ligden 1. Amatör Lige düşen Sanayispor, mahallenin isminin değişmesinden sonra tüzük değişikliği yaparak “SultanSelimSpor” adını almıştı. Yapılan yeni kongre sonucu Faruk Uçar yeniden başkan seçilmiş, Çetin Akgün, Ayhan Akçay ve Ercan Atasoy başkan yardımcılığı, Sıtkı Torlak genel kaptan, Bekir Emek ise alt yapı sorumluluğuna seçilmişti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
2067 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.