logo

Şefkat ve Sevgi Merkezi “Geçici Hayvan Bakımevi” Yenilendi

Şefkat ve Sevgi Merkezi “Geçici Hayvan Bakımevi” Yenilendi

Şefkat ve Sevgi Merkezi “Geçici Hayvan Bakımevi” Yenilendi

 Geçici Hayvan Bakımevi

Kağıthane Belediyesi “Geçici Hayvan Bakımevi” yenilendi. Sahipsiz yaralı hayvanlara ilk müdahalenin gerçekleştirildiği, kısırlaştırma ve aşılamanın yapıldığı geçici bakımevi, yenilenen yüzüyle çok daha fazla hayvana hizmet verecek.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Burası sadece Geçici hayvan merkezi değil, Şefkat ve Sevgi Merkezidir. Çevreye ve Hayvanlara karşı da büyük bir sorumluluğumuz var. Bu nedenle çevre ve hayvanlarla ilgili çeşitli çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar sonunda çocuklarımızın çevreyle ve hayvanlarla daha sevgiyle iletişim kuracaklarına inanıyoruz” dedi.

Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, “Hayvanlara merhamet ederek, onlara daha fazla yaşam ortamı sağlayarak insan olduğumuzun farkını göstereceğiz. Burada yaşayan, bize ihtiyacı olan canlıların olduğu, içinde sevgi ve merhamet olan bir yer açıldı. Bu işe katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kağıthane Geçici Hayvan Bakımevi

Üç veteriner hekimin ve on personelin görev yaptığı Geçici Hayvan Bakımevinde; veteriner odaları, ameliyathane, muayene odası, karantina, müşahede ve hasta bakım bölümleri, köpeklerin gezmek için tutulduğu alan ile kedi evi yer alıyor.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1597 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.