logo

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Vefatının 8. Yılında Anıldı

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Vefatının 8. Yılında Anıldı

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Vefatının 8. Yılında Anıldı

BBP Kağıthane İlçe Başkanlığı ile Alperen Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Kağıthane İlçe Başkanlığı, Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitlerimiz için 26 Mart Pazar günü ikindi namazı sonrası Daye Hatun Camiinde Mevlid’i Şerif okuttu.

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun Şehadetinin 8. Yıl dönümünde her yıl 25- 31 Mart arasında yurdun her yerinde olduğu gibi Kağıthane’de de Mevlid’i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okutuldu ve dualar edildi. Mevlid programının sonunda vatandaşlara pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir, “Şehadetinin 8. Yıl dönümünde Şehid Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitlerimiz için program düzenledik. Başta rahmetli genel başkanımız olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, mekânları cennet olsun. Mevlid programımıza katılım gösteren halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kağıthane Alperen Ocakları Başkanı Cemal Yılmaz, “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve Şehitlerimiz için düzenlemiş olduğumuz Mevlid-i Şerif programımıza yoğun yağışa rağmen katılım sağlayan tüm gönüldaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Liderimize ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Etiketler: » » » » » » »
1559 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.