logo

Şehit Mustafa Sevim’in Adı Gültepe Anadolu İmam Hatip Lisesine Verildi

Şehit Mustafa Sevim’in Adı Gültepe Anadolu İmam Hatip Lisesine Verildi

Kağıthane’de 7 Ekim 1979 Pazar günü Kağıthane İmam Hatip Lisesi okul inşaatından çıktıktan sonra namazını kılıp eve geçecekken şehit edilen Mustafa Sevim’in ismi Kağıthane’nin Gültepe Mahallesinde bulunan Gültepe Anadolu İmam Hatip Lisesine verildi ve yeni adı “Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi” oldu.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kağıthane Belediyesi, Kağıthane Kaymakamlığı ve İstanbul Valiliğince alınan karar doğrultusunda adı “Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi” olarak değiştirilen Gültepe Anadolu İmam Hatip Lisesinin tabelası yenilendi.

   

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim ve öğretime devam edecek okul bu sene Fen ve Sosyal Bilimler Ağırlıklı Programlı olup 68 Erkek Öğrenci alacaktır.

Seçkin öğretmen kadrosuna sahip okulun; 110 Kişilik yemekhanesi, Modern Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, 22 Kişilik Proje sınıfları mevcuttur.

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi, TEOG sonuçlarına göre %5, %10 ve % 15 dilimde imam hatip liselerini tercih eden her öğrenciye her ay burs veriyor; % 5 için 250 TL, %10 için 150 TL, % 15 için 100 TL’dir. Ayrıca Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesini tercih eden başarılı öğrencilere ücretsiz yemek vermektedir.

Hasbahçe Gazetesi olarak Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesinin hem imani hem de ilmi alanlarda çok büyük başarılara imza atacağı inancımızla hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.

Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesinin, güzel Türkiye’mizin aydınlık yarınlarına ışık olması dileğiyle, Şehit Mustafa Sevim Abimizi saygıyla ve Rahmetle anıyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
3678 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.