logo

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı en şiddetli duruşu sergileyen ilçelerden biri olan Kağıthane 6 şehit verdi ve 15 kardeşimiz de yaralandı. Ülke olarak 246 şehit verirken bin 535 kişi de yaralandı.

Şehit Ramazan Meşe Cenazesi

Paralel terör örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen ve sivil halk ile emniyet güçlerinin üstün ve büyük mücadelesi sonucu püskürtülen darbe girişimine engel olmaya çalışırken şehit düşen Kağıthaneli vatandaşlarımızı unutmayacağız.

Şehit Mehmet Ali Kılıç KağıthaneŞehit Mehmet Ali Kılıç ve Şehit Murat DEMİRCİ kardeşimiz Harmantepe Camiinden, Şehit Muharrem Kerem Yıldız kardeşimiz Ortabayır’dan, Şehit Ramazan Meşe kardeşimiz Sultan Selim Mahallesi Merkez Camiinden Şehit Muharrem Kerem Yıldızcenazeleri kaldırılmış ve defnedilmiştir. Şehit Barış Efe kardeşimizin cenazesi memleketi Karabük’ten, Şehit Şirin Diril kardeşimizin cenazesi de memleketi Gaziantep’ten Hakk’a uğurlanmıştır. Rabbim şehadetlerini kabul buyursun.

Şehit Mehmet Ali Kılıç Cenazesi

Binlerce Kağıthaneli’nin tek yürek olarak kaldırdığı cenazelere; Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş katıldı.

Şehit Ramazan Meşe KağıthaneEvin tek erkek çocuğu olan Gümüşhaneli Şehid Ramazan Meşe, darbe girişiminin yaşandığı ikinci günü, arkadaşlarıyla birlikte Nurtepe Mahallesi’ndeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’ne Kamyon üstünde arkadaşları ile birlikte (AKOM) giderken, Nurtepe Viyadüğü üzerinden teröristlerce ateş açılması sonucu şehit olmuştur. Olay günü iki arkadaşı da yaralı olarak kurtulmuştur.

 

Şehit Murat Demirci-Harmantepe Cami

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gazilerin tüm sağlık giderleri ile yakından ilgilenirken, yazdıkları raporlarla ileriye dönük yardımların yapılacağının müjdesini de verdi. 15 Temmuz direnişinde şehit ve gazi olanların tıpkı geçmiş dönemlerde şehit olan gazi ve şehitlerle aynı statüde olacakları ve aynı imkânlardan yaralanacakları vurguladı.

Şehit Muharrem Kerem Yıldız Cenazesi

Hain Darbeciler tarafından şehit edilen Kağıthaneli kardeşlerimiz Mehmet Ali Kılıç, 
Muharrem Kerem Yıldız, Murat Demirci, Barış Efe, Ramazan Meşe, Şirin Diril’e ve tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizin Başı Sağolsun.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2522 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.