logo

Şehrin İçinde Saklı bir mekan! Seyyahan

Şehrin İçinde Saklı bir mekan! Seyyahan

Şehrin İçinde Saklı bir mekan! Seyyahan

seyyahan

Sizlere Şehrin içinde dinlenip huzur bulabileceğiniz ve lezzetlerini paylaşabileceğiniz bir mekanı tanıtacağız. Bu sayımızda Seyyahan!

Yenilenen Konsept anlayışıyla Dünya Mutfağı lezzetlerini ve aynı zamanda tatlı çeşitlerini Seyyahan Cafe Restaurant’ta bulabilirsiniz.

Seyyahan Cafe Restaurant kaliteli hizmeti, uygun fiyatı ve güler yüzlü servisiyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

İç Mekanda 150 kişi oturabilirken 12 kişilik tecrübeli kadrosu ve yönetim anlayışıyla müşterilerinin memnuniyetini kazanan Seyyahan, toplu organizasyonların da yapılabileceği, özel gün, düğün, nişan, kına gecesi gibi ve yemekli toplantılar için de hizmet veriyor.

seyyahan cafe seyyahan restaurant cafe

Dünya mutfağından seçmeler, birbirinden ayrı lezzetlerle doğal ve ambiyansı harika olan açık büfe kahvaltı çeşitleriyle, Odun ateşinde döner, pide ve etli yemekleriyle sizlere  kaliteli servis anlayışıyla hizmet sunmaktadır. Sunumda sınır tanımayan Seyyahan’da akşam saatlerinde, organik meyveler de yiyebilirsiniz.

Birbirinden lezzetli kahve seçeneklerini yudumlarken, eşsiz nargile menüsünden seçim yapıp keyifle içebilirisiniz.

seyyahan kahvaltı seyyahan restaurant

Lezzet ustası şeflerin hazırladığı hiç bir yerde bulamayacağınız limonata içecekleriyle günün keyfini bir kat daha artıracaksınız. Çilekli limonata, yeşil elmalı limonata, kavun fesleğen limonata, bir birinden lezzetli ve farklı özelliklerini yansıtan içecek menüsüyle iddialı bir konsept Seyyahan Cafe Restaurant hizmetinizde…

Sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmek ve dinlenip huzur bulabileceğiniz şehrin içinde ama gürültüden uzak bir mekanda huzur bulmak istiyorsanız sizlere “Seyyahan Cafe Restaurant”ı tavsiye edebiliriz…

SEYYAHAN CAFE RESTAURANT
Rezervasyon için irtibat telefonu: 0212-324-27-17
Büyükdere Caddesi, Konaklar Mahallesi No:180/A
4.Levent-İstanbul Sapphire AVM Karşısı-4.Levent Metro Çıkışı

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
9054 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.