logo

Sinan Engin ve Ersin Düzen Sporseverlerle Buluştu

Sinan Engin ve Ersin Düzen Sporseverlerle Buluştu

Sinan Engin ve Ersin Düzen Sporseverlerle Buluştu

Sinan Engin-Ersin Düzen

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Spor Spikeri Ersin Düzen ve Spor Yorumcusu Sinan Engin, Gültepe Kültür Merkezi’nde Kağıthaneli sporseverlerle bir araya geldi.

Kağıthane Belediyesi’nin her yaştan kimseye hitap eden kültür-sanat etkinlikleri her ay yenilenen programıyla vatandaşların ilgisini çekiyor. Yetişkin ve çocuklara özel programları ilçe sakinlerinin beğenisine sunan Kağıthane Belediyesi, animasyon film gösterimleri, tiyatro oyunları ve eğlence programlarıyla çocukların ve yetişkinlerin gözdesi olmaya devam ediyor.

“Genç Nesil ve Spor” programında Ersin Düzen ve Sinan Engin’e sporseverler tarafından spora dair birçok soru soruldu. Sorular kimi zaman güldürdü, kimi zamansa Düzen ve Engin’i düşündürdü.

Kâğıthaneli bir sporseverin, “Türkiye Milli Takım’ı Fransa’da oynanacak Euro 2016 Futbol Turnuvası’na direkt gitmeye hak kazandı. Sizce şampiyon olur muyuz? sorusuna Spor Yorumcusu Sinan Engin, “İnancımız o yönde. Milli Takım’ın iyi bir kadrosu var, neden olmasın. Elbette ki sizin desteğiniz burada çok önemli” dedi.

Program, hatıra fotoğrafı çekimlerini ardından sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
1087 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.