logo

“Şirintepe Spor” Süper Amatör Aşkına Son Maçına Çıkıyor

“Şirintepe Spor” Süper Amatör Aşkına Son Maçına Çıkıyor

“Şirintepe Spor” Süper Amatör Aşkına Son Maçına Çıkıyor



Kulüp Başkanlığını Avukat Ferhat Karagöz’ün yaptığı, Kağıthane Amatör Sporunun son üç yılına damga vuran Şirintepe Spor, son deplasman maçını kazanıp artık Süper Amatör Kümeye Merhaba demek istiyor.

Kağıthane ilçesinin en köklü kulüplerinden birisi olan Şirintepe Spor, üç yıl önce görevi devralan yeni yönetimin oluşturduğu sinerji ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Alt yapılarda kazanılan onca kupanın yanında A Takım bazında da ilk yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırsa da ikinci yılında geçtiğimiz sezon 2. Amatör kümede namağlup şampiyon olmuştur.

Tarihinde Süper Amatör kümede hiç mücadele etmemiş olan Şirintepe Spor ilk kez hedefine bu kadar yaklaşmış durumda.

Haydi Kağıthane Şampiyonluk Maçına

İstanbul 1.Amatör Küme 12. Grupta yer alan Şirintepe Spor ligin son haftasına 44 puanla lider girerken hemen ardında 41 puanla en yakın rakibi İstanbul Ünye Spor yer alıyor. Son maçını da kazanmak ve sezonu galibiyetle tamamlamak isteyen Şirintepe Spor hafta sonu ilgin son mücadelesinde Bahçelievler Kocasinan sahasında rakibi İstanbul Ünye Spor’a konuk olacak. Zorlu maç 28 Ocak 2018 Pazar günü Saat: 12.30’da başlayacak olup Şirintepe Sevdalılarının ve Kağıthane Spor severlerinin maça yoğun ilgisi bekleniyor.

Maça dair görüşlerini aldığımız Av. Ferhat Hasan Karagöz; “Maçın önemini ve değerini biliyoruz, iyi bir oyuncu grubuna ve iyi bir teknik ekibe sahibiz. Sezon başından bugüne dek sakatlık, kart cezaları, penaltılardan yararlanamayış gibi pek çok olumsuzluk yaşadık. Takım kaptanlarımızın birinin kolu kırılırken aynı maç içinde ikinci kaptanımızın kaburgası kırıldı ve henüz dakika 15 olmamışken her iki kaptanımızdan mahrum kaldık. Bunların haricinde de çok fazla sakatlık yaşadık. Fakat her şeye rağmen gerek oyuncularımızın gerek teknik ekibimizin gerekse de sağlık ekibimizin özverisi ile nihayet ligin son maçına lider olarak çıkıyoruz. Biz bugünlere kolay gelmedik, sakat oynadık, eksik oynadık başka bir tabir ile bizim bu uğurda gazilerimiz oldu ve buna rağmen yılmadık. Ben tüm yönetim kuruluma, teknik ekibime, oyuncu kardeşlerime geçmişte olduğu gibi yine güveniyorum ve de inanıyorum. Maçı ligin son maçı gibi değil aksine sezona başlangıç maçı gibi düşünüyoruz. Çok şükür ki şu an ne kart cezalısı ne de sakat oyuncumuz bulunmuyor, belki de sezon başından beri ilk defa tam kadro ile bu maça hazırlanıyoruz. Bugüne dek özellikle iç saha maçlarımızda hiç yalnız kalmadık! Şirintepe Sevdalıları bizi hiç yalnız bırakmadı. Şirintepe Spor için bu bir tarihtir ve bu camianın tüm sevenleri, dostları ve de kardeşler bu tarihe tanıklık etmek zorundadır. İşte bu sebeple; ben bir kardeşleri olarak, gönül verdikleri bu camianın 3 yıllık başkanı olarak tüm gönüldaşlarımızı, dost ve kardeşlerimizi pazar günü 12:30 da Bahçelievler’de bulunan Kocasinan Sahasında takımımızı desteklemeye, yanında olmaya ve tarihe tanıklık etmeye davet ediyorum” diyerek tüm takipçilerini ve taraflarını maça davet etti.

Karagöz, “Ben bu desteğin dahası ise bu sevgi gösterisinin son maçımızda deplasman sahasında da artarak devam edeceğini düşünüyorum. Şimdiden o gün şahsen gelemese dahi gönlü bizimle olacak olan, uzaktan ya da yakından kalbi ile biz destekleyecek olan tüm hemşerimize, taraftarlarımıza ve dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek hemşerilerini de bu finale davet etti.

Hasbahçe Gazetesi olarak tüm Şirintepe Spor Sevdalılarını bu tarihe tanıklık etmeye, 28 Ocak 2018 Pazar günü Saat:12.30’da Şirintepe Sporun yanında olmaya, maça davet ediyoruz ve takımımıza başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
1935 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.