logo

Şirintepespor Yeni Kulüp Binasına Taşındı

Şirintepespor Yeni Kulüp Binasına Taşındı

Şirintepespor Yeni Kulüp Binasına Taşındı

Şirintepe Spor Kulübü

Kağıthane’nin güzide kulüplerinden Şirintepespor, Gümüşhane Caddesi, Sarıçam Sokak, No:5/5 Kağıthane adresindeki yeni kulüp binasına taşındı. Mavi-Beyazlı takımın Şirintepe’de bulunan yeni kulüp binasının açılışı 30 Ekim 2015 Cuma Günü Saat:15.00’da Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından gerçekleştirildi.

Açılış törenine, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Şirintepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Av.Ferhat Hasan Karagöz, Kağıthane Spor İşleri Müdürü Mehmet Yüksel Kızıloğlu, Şirintepespor Teknik Direktörü Şeref Ediz, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Kır, Mevlüt Öztekin ve Şaban Demirel, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Kağıthane Meclis Üyeleri, Lider Kağıthane İmam-Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Tuncay Çelik, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kulüp yöneticileri, Şirintepespor’un eski ve yeni hocaları, futbolcular ve aileleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Fazlı Kılıç Şirintepespor Kulubü

Açılış töreninde bir konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kulüp Başkanı Av.Ferhat Hasan Karagöz’ü ve yönetimini tebrik ettikten sonra açılışa katılan protokolü ve davetlileri selamladı. Kılıç, “Kağıthane’nin her alanda olduğu gibi spor alanında da çok büyük atılımlar yaparak önemli yeni tesisler açtık. Kağıthane’de 8 adet çim futbol sahası, 1 adet tam olimpik 1 adet yarı olimpik havuz, 1 adette Hamidiye Mahallesinde yarı olimpik havuz inşaatının devam ediyoruz. Hemen hemen yeni yapılan okulların tamamında spor salonları ve tüm spor branşlarını barındıran 3 adet kapalı spor salonumuz mevcut dedi. Kılıç, Amatör kulüplere ve sporculara tesis yapmanın yanı sıra malzeme ve nakdi yardımlarda da bulunuyoruz. Belediye gelirlerinin yüzde 25’ini sosyal faaliyet, sosyal tesis ve spora harcıyoruz. Kağıthane Belediyesi olarak ilçemizde bulunan tüm kulüplerimize desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

“Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Şirintepe Spor Kulübüne Şirintepe Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait binanın bir dairesini tahsis etti. 150 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan kulüp merkezinde; soyunma odaları, malzeme odası, banyolar, mutfak ve başkanlık makamı bulunmaktadır.”

Av.Ferhat Karagöz Şirintepespor Kulubü Açılış Konuşması

“Herkes İçin Spor, Aile Ortamında Spor”

28 Haziranda Başkanlığa seçilen Şirintepe Spor Kulübü Başkanı Av.Ferhat Hasan Karagöz desteklerinden ve kulüp binasının Şirintepe’ye tahsisinden dolayı Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür ettikten sonra yaptığı konuşmada “Doğma büyüme Şirintepeliyim. Futbolu sadece Şirintepe’de oynadım ve Şirintepe’de bıraktım. Philips ve Keçi Deresinde iki futbol sahası vardı. Çamur ve göletlerle boğuşurduk. Sıcak günlerde ise tozlar bulutlara ulaşırdı. Toz bulutlarından topu dahi göremezdik. O günlerden, bugünlere geldik. Şimdi Keçi Deresi’nin olduğu futbol sahası çim sahaya dönüştü. Futboldan yüzmeye, güreşten basketbola kadar tüm amatör branşların yapıldığı bir spor kompleksi haline geldi. Bu hale getiren spor aşığı başkanımız Fazlı Bey’e teşekkür ediyorum Allah ondan razı olsun”dedi. Karagöz,”Amacımız ahlaklı ve sporcu bir gençlik yetiştirmektir. Çocuklarımızı sokaklardan kurtarmak istiyoruz, bizim maçlarımızda asla küfür olmayacak bunun için başkanımıza söz verdik’’ dedi.

Şirintepe Spor Kulubü Açılış

Yapılan konuşmaların ardından kulüp yönetimi tarafından Başkan Fazlı Kılıç’a, başkan yardımcısı Şaban Demirel’e, Kağıthane Spor İşleri Müdürü Mehmet Yüksel Kızıloğlu’na plaket takdim edildikten sonra program, açılış kurdelesinin kesimi ile son buldu.

şirintepe spor kulübü logo

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Şirintepe Spor Kulubü Başkanı Av.Ferhat Hasan Karagöz kardeşimize ve güzide ekibine başarılar diliyoruz. Şirintepe Spor Kulübüne şampiyonluklarla dolu nice yıllara diyor yeni yönetim binasının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2384 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.