logo

Şit Kardeşlerin Babası Abdullah Şit Vefat Etti

Şit Kardeşlerin Babası Abdullah Şit Vefat Etti

Şit Kardeşlerin Babası Abdullah Şit Vefat Etti

Şit Kardeşlerin Babası Abdullah Şit Vefat Etti

CHP Kâğıthane Eski İlçe Başkanı Fevzi Şit, Bağımsız siyasetçi, işadamı Ekrem Şit ve Gazi Şit’in babası Abdullah Şit, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 102 yaşında hayata veda eden Abdullah Şit’in ölümü Şit ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Ekrem Şit'in Babası Vefat Etti

Abdullah Şit’in cenaze törenine, oğulları Fevzi Şit,Gazi Şit ve Ekrem Şit, kızları, torunları, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, başkan yardımcıları Hasan Çakır, Ömer Kır, AK Parti Kâğıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, İş adamı Şadi Kılıç, CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, CHP Eski İlçe Başkanı Av. Zeynel Öztürk, Şükrü Parlak,  CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, Beşiktaş Eski Belediye Başkanı İsmail Ünal, Kâğıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı, Kağıthane Şoförler odası başkan yardımcısı Mehmet Demir, Bülent Sarıgül, Kağıthane Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Kağıthaneli siyasetçiler, bürokratlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve sevenleri katıldı.

Abdullah Şit Vefat Etti

Aslen Ardahanlı olan ve elli yıldan bu yana İstanbul Kâğıthane’de hayatını sürdüren Abdullah Şit, geçen hafta rahatsızlanarak tedavi altına alınmıştı. Rahatsızlığı nedeniyle Okmeydanı Araştırma Hastanesine kaldırılan Abdullah Şit daha sonra Özel Bağcılar Yeni İklim Hastanesine sevk edilmişti. 102 yaşında olduğu belirtilen Abdullah Şit, yapılan tüm tedavilere rağmen 3 Aralık 2015 Perşembe günü saat 17.00’de hayata gözlerini yumdu.

Fevzi Şit'in Babası Vefat Etti

Abdullah Şit’in cenazesi 04 Aralık 2015 Cuma günü Harmantepe Camiinde, Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra, Hasdal aile mezarlığına eşi Kıymet hanımın yanına defnedildi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Merhum Abdullah ŞİT’e Cenab-ı Hak’tan rahmet, Oğulları Gazi, Fevzi ve Ekrem ŞİT’e, Kız kardeşlerine, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1887 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.