logo

Snowy Ulu Kardeşler Kağıthane’ye 17.Şubesini Açtı

Snowy Ulu Kardeşler Kağıthane’ye 17.Şubesini Açtı

Snowy Ulu Kardeşler Kağıthane’ye 17.Şubesini Açtı



32 yıldır hizmet veren Snowy Ulu Kardeşler, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için 15 Eylül 2017 Cuma günü Saat:14.00’da Hamidiye Mahallesinde 2. Kağıthane’de 7.Şubesini açtı.

Açılış sloganı olan “En Hesaplı, En Kaliteli, En Hijyenik Marketiniz” sloganını ilke edinen Snowy Ulu Kardeşler, Kağıthane-2 mağazasını Hamidiye Mah. Girne Cad. No:25/A Kağıthane / İSTANBUL adresinde; 700 metrekare satış alanında, 4 kasa ve 28 personel istihdam ile Kağıthane müşterilerine hizmet verecek.

Açılış kurdelesini, Snowy Ulu Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ulu, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Snowy Ulu Kardeşler Yönetim Kurulu ve Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan birlikte kesti.

Ulu Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ulu, “Şube açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma müteşekkir olduğumu belirtmek istiyorum. Yeni Şubemiz hayırlı olsun. Halkımıza daha kaliteli bir hizmet vermek için bizde sürekli olarak şube sayımızı artırıyoruz. 15 olan şube sayımıza bu hafta toplamda 2 tane daha ekleyerek 17’e ulaştırdık” dedi.

Snowy Ulu Kardeşler müşterilerine şubelerinde bol ürün çeşitliliğinin yanı sıra modern yapıya sahip hijyenik, rahat ve şık bir ortamda alışveriş yapmanın keyfi sunuluyor.

Etiketler: » » » » » » » »
2419 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.