logo

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimi Yapılacak

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimi Yapılacak

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimi Yapılacak

kagithane-sosyal-yardimlasma-ve-dayanisma-vakfi-mutevelli-heyeti-secimi-yapilacak

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlan Duyurusu:

İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının 2017 yılı faaliyet döneminde; Vakıf Mütevelli Heyetine seçilmek üzere; İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının kuruluş senetleri veya tüzüklerinde kuruluş amaçlarında 3294 sayılı Kanunda belirtilen amaçlara yönelik faaliyette bulunmak üzere kurulan sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev yapanlar arasından 1 üye seçimi yapılacaktır.

Sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev yapanların mütevelli heyetine üye olarak seçilmeleri için vakıf senedi ve dernek tüzükleriyle birlikte 27.12.2016 tarihi mesai bitimine kadar vakfımıza başvurmaları gerekmektedir.

Seçim 28.12.2016 Çarşamba günü Saat:09:00 da Kağıthane Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacaktır. İlçemize ilanen duyurulur.

3294 Sayılı Kanunun amacı; Fakru zaruret içinde ve muhtaç durumda bulunan vatandaşlar ile gerektiğinde her ne suretle olursa olsun Türkiye’ye kabul edilmiş veya gelmiş olan kişilere yardım etmek, sosyal adaleti pekiştirici tedbirler alarak gelir dağılımının adilane bir şekilde tevzi edilmesini sağlamak, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı teşvik etmektir.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1455 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.