logo

Su Uyur Düşman Uyumaz

Su Uyur Düşman Uyumaz

Su Uyur Düşman Uyumaz

Su Uyur Düşman Uyumaz

Milletinin menfaatlerini koruyan ülkelerin başına gelenleri, geçmişte olduğu gibi bugünde ibretle izlemekteyiz.

Batı, Ortadoğu’da herhangi bir devletin güçlenmesine dolayısıyla Hıristiyan dünyasının menfaatlerine gölge düşmesine kesinlikle müsaade etmez. Kendi aleyhine tehlike sezdiği zaman derhal şeytani tüm odaklara nüfuz ederek iç karışıklıklar ve darbeler çıkararak devletlerin güçlenmesini engeller ki daima kendileri güven ve refah içinde kalabilsinler.

29 Ağustos 1955’de başlayan Kıbrıs Konferansı öncesinde, Ankara’daki İngiliz Büyükelçiliği’nin Londra’ya gönderdiği raporda, Dışişleri Bakanı Fatin Rüşdü Zorlu hakkında: “1910’da doğdu. İnsafsız ve alaycı fakat yetenekli. Türk menfaatlerini korumada fanatizm derecesinde dikkatli. Batıcılık kisvesi altında muhtemelen bir yabancı düşmanı ve inatçı bir müzakereci” diye yazılmıştır.

Zorlu’nun bu şekil göz önünde tutulmasının sebebi iştirak ettiği ve 29 Ağustos 1955’de başlayan “Kıbrıs Konferansı’ndan” Türkiye ve Kıbrıs’taki Müslüman Türkler lehine çok güzel kararlar çıkarmasıdır ki Zorlu ve ekibi Londra’da İngilizlerle Kıbrıs için zorlu bir pazarlık yapmıştır.

Hıristiyan âlemi, yüzlerce sene Osmanlının sırtına çıkmaya, Osmanlı’da tek başına ona dayanmaya çalıştı. Elbette her şey petrol içindi. Petrol ise Osmanoğullarının elinde idi. Osmanlı tarih boyunca Avrupa’nın Hıristiyan âleminin hedefi oldu. Avrupa’nın tüm şeytani entrikalarına karşı direndi. Avrupa’nın nadir olsa da Osmanlıya yardım etmelerinin tek sebebi Bolşevik korkusu idi. Avrupalılar tarih boyu Türk milletiyle hep bu korku sebebiyle ittifak halinde olmak istemiştir. Bu korku kalksa Moskof ile işbirliği yapmaya ve Türk düşmanlığı yolunu açmaya yeniden tevessül edeceklerdir.

Artık Yüce Türk Milleti alenen bilmektedir ki; nereden ne maksatla geldiği bilinmeyen ve üzerinde kendi milli kudretimizle işlenmeyen fikirler milli bünyemizi sarsar. Kendi ilim müesseselerinde işlenmemiş veya kontrol edilmemiş bayağı fikirlerin tatbiki diğer bir bakımdan da tehlikelidir.

Dinsiz ve Ahlaksız bir millete, bu dünyada hayat hakkı olmadığını tarih göstermektedir.

Hiçbirimizin hayatı uzun değildir.

Tarihimizi iyi tetkik etmenin yanında daima uyanık ve hazır olalım.

Volkan Yaşar Berber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1802 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.