logo

Suriyeli Çocuklar Unutulmadı

Suriyeli Çocuklar Unutulmadı

Suriyeli Çocuklar Unutulmadı

suriyeli-cocuklar-unutulmadi

Kağıthane Belediyesi, Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan 1.200 Suriyeli çocuğa kırtasiye yardımında bulundu.

Kağıthane Belediyesi sosyal anlamda yaptığı yardım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmada Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli çocuklar da unutulmadı. İlçe genelinde eğitim gören 1.200 Suriyeli öğrenciye içlerinde her türlü kırtasiye malzemesi bulunan çantalar verildi.

İçi birçok okul malzemesi ile dolu olan çantaları gören Suriyeli çocuklar oldukça sevindi. Kağıthane’de Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve Hasdal İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrenciler yapılan yardımdan dolayı Kağıthane Belediyesi’ne teşekkür ettiler. 

1-200-suriyeli-cocuga-kirtasiye-yardimi-kagithane

Başkan Fazlı Kılıç; “Onlar arkalarında savaşı bırakarak ülkemize sığındılar. Her birinin hayalleri var. Kimisi doktor, kimisi öğretmen olmak istiyor. Yaşanan bu dramda onların hiçbir suç ve günahları yok. Biz elimizden geldiğince onlara destek oluyoruz” dedi.

Kağıthane Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen yardımın dağıtımına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Sadık Şişman, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Kurt ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç’da katıldı. Dağıtımın ardından çantalarını alan çocuklar, büyük bir sevinçle derslerine döndüler.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1704 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.