logo

Taksi Durakları Yenileniyor

Taksi Durakları Yenileniyor

Taksi Durakları Yenileniyor

taksi duragi

Kağıthane’de bulunan  taksi duraklarının yenilenme çalışmaları Merkez Taksi Durağı açılışıyla başladı.

Kağıthane’de yer alan taksi duraklarının yenilemesi çalışmalarından ilki olan Merkez Taksi Durağı açılışı Kağıthane Belediyesi Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Akın Atlı, STK yönetici ve üyeleri, Merkez Mahalle Muhtarı Süleyman Bölük, Merkez Taksi Durağı Başkanı Fahri Aksoy ve şoförleri katıldı.

taksi duragi yeni

Kağıthane Belediyesi’nin öncülüğünde Kağıthaneli esnafa güzel bir merkez kazandırıldığını ifade eden Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer, “Esnaf mutlu ise memlekette işler yolunda demektir. Bizim de arzumuz bu. Özellikle taksi esnafımız toplumun nabzını tutan, toplumdaki talepleri çok iyi anlayan ve bunu ilgili yerlere ulaştırma konusunda işlevi olan, aynı zamanda kamu hizmeti yapan bir faaliyet alanında yer alıyor. Bir ülkeye ilk gittiğinizde ilk muhatap olduğunuz kişiler taksi esnafıdır ve o ülke konusunda ciddi bir kanaat uyandırır. Biz de esnafımızı seviyoruz. Bu mücadeleyi onlarla birlikte yürütmekte çok mutluyuz” dedi

taksi duraklari

Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Akın Atlı, “Biz mahallelerde 2’inci karakol görevi yapıyoruz. Bu yüzden de gece beklediğimiz tüm yerlerin Başkanımız Fazlı Kılıç’ın bize hediye ettiği gibi böyle lüks, yaşanabilir mekanlar olmasını diliyoruz” dedi.

Merkez Taksi Durağı plaket takdimlerinin ardından hep birlikte kesilen açılış kurdelesiyle hizmete açıldı.

Etiketler: » » » » »
1898 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.