logo

Talatpaşaspor’a Atılan İftiralara Başkan İsa Gümüş’ten Basın Açıklaması

Talatpaşaspor’a Atılan İftiralara Başkan İsa Gümüş’ten Basın Açıklaması

Talatpaşaspor’a Atılan İftiralara Başkan İsa Gümüş’ten Basın Açıklaması

talatpaşaspor isa gümüş

İstanbul 1. Amatör kümede mücadele veren Talatpaşaspor’un asılsız haberlerle yıpratılmaya çalışıldığını bildiren Başkan İsa Gümüş, muhatap kurumların ve kişilerin özür bildirisi yayınlamaması halinde hukuki işlemlerin başlayacağını açıkladı.

Talatpaşaspor Kulübü, Kağıthane Kulüpler Birliğinin yaptığı ve içinde kulüplerinin de geçtiği yazılı açıklamaya karşı Talatpaşaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İsa Gümüş’ün yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer verildi:

Geçtiğimiz günlerde bazı yerel basın kurumları Talatpaşaspor Kulübü hakkında asılsız iddialarla dolu yazılar yayınlanmış ve yalan haberle kulübümüzün saygın kimliği lekelenmeye çalışılmıştır. Oynadıkları futbolla ve Kendi çalışmaları ile bu camiada yer edinemeyen insanların “çamur at izi kalsın” mantığıyla kirli senaryolar üretip kulübümüzün adını kullanarak gündeme gelme çabaları gülünçtür. Söz konusu yalan haberler ve Talatpaşaspor Kulübünün hiçbir alakasının olmadığını kamuoyuna ve amatör spor camiasına bildiririz

Bizler 30 yılı aşkın süredir amatör spor camiasında varlık gösteren saygın bir kuruluşun içindeyiz. Kulübümüzün amacı sadece spor yapmak ve topluma faydalı bireyler yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda kulübümüz kendi başarılarını yeterli görmeyip her geçen gün mücadeleci bir ruhla bu camiada edindiği kimliğini daha üst seviyelere çıkarmaya çalışan bir düşünce ile hareket etmektedir. Kulübümüz, çevresinde örnek gösterilen, kazanırken sevinmeyi kaybettiğinde de üzülmesini bilen, rakiplerine saygılı, alt yapılarından üst yapılarına kadar bunu kültür haline getirmiş, spordan önce temel ahlaki ilkeleri benimseniş bir kuruluştur.

Bu vizyon ve misyonla 2011-2012 yılları arasında emeğinin karşılığını almış 1.amatör kümeye alnının akıyla çıkmış, şampiyonluk yarışında son dakikalara kadar mücadele eden bu uğurda ter döken prensip sahibi bir spor kulübünün hak ettiği zirveye ulaşmıştır.

2011-2012 yıllar arasında topçular spor kulübümüzle şampiyonluk yarışına girmiş ve bu yarışta 2.olarak bir üst lige çıkma başarısı göstermiş spor kulübümüzle ilgili yazılan çirkin yazılar bizleri şaşırtmıştır. Zira bizler amaç ve gayesi futbol olan sportmen ve mücadeleci kişiliklerimizle başarılarımızı konuşturması gereken kişileriz. Bunun yerine asparagas haberlere yeltenmek diğer spor kulüplerini karalama faaliyetine girişmek bence kendi yetersizliklerini örtme çabasıdır.

Bildiğiniz gibi her maçta her iki takımın amacı maçı kazanmak ve üst lige çıkmaktır. Bizim bu uğurda gösterdiğimiz mücadele ve istek neticesinde 1.Amatör grubuna yükseldik. Bizim başarılarımızı çekemeyen insanların iftira dolu haberlerle yerel basındaki beyhude çırpınışları gözler önündedir.

Kulübümüzün başarılarını hazmedemeyen kişi ya da kurumlar seviyesiz ve ahlaksız açıklamalarla bu başarıları gölgeleyebileceklerini zannetmektedir. Yapılan iftiralar kulübümüze zarar vermekten ziyade birlik ve beraberliğimizi güçlendirmiştir.

Bizler hiçbir zaman küçük hesaplar içerinde olmayan Talatpaşaspor kulübünün tüzel kişiliğine atılmak istenen iftiraları hiçbir şekilde kabul etmiyor ve söz konusu iddialarla ilgili özür bildirisi yapılmaması halinde hukuki cezai ve idari yaptırımlar için gerekli başvuruları yapacağımızı tüm spor camiamıza ve yerel basınımıza bildiririz

Talatpaşaspor Kulübü Yönetim Kurulu Adına
Kulüp Başkanı İsa Gümüş

talatpaşaspor logo

Etiketler: » » » » »
1914 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.