logo

Talatpaşaspor Kulübü Kongresi Yapıldı

Talatpaşaspor Kulübü Kongresi Yapıldı

Talatpaşaspor Kulübü Kongresi Yapıldı

talatpaşaspor isa gümüş

Talatpaşaspor Kulübü Kongresine Talatpaşaspor yönetim kurulu üyeleri ve taraftarları yanı sıra Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şaban  Demirel, eski Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Akgül ve Belediye Meclis Üyesi Metin Osmanoğlu da katıldı.

Talatpaşalı sporseverlerin ve diğer davetlilerin de yer aldığı genel kurul, dostluk havası içinde gerçekleşti.

İsa Gümüş Yeniden Başkanlığa Seçildi.

talatpaşaspor fazlı kılıç talatpaşaspor plaket

Talatpaşaspor Kulübüne yeniden başkan seçilen İsa Gümüş Talatpaşaspor’u daha iyi yerlere getirebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve taraftarlardan takımlarına sahip çıkmalarını istedi.

talatpaşaspor taraftarİşbaşına geldiklerinden bu yana sporla ilgili birçok çalışmalara imza attıklarını söyleyen Fazlı Kılıç, Kağıthane bölgesinde hiç saha yokken, 7 çim sahası oldu. İnşaatı devam eden yeni çalışmalarla kısa zamanda çim sahaların sayısını 8’e çıkarılacağını ifade etti.

Fazlı Kılıç yeni yönetimi tebrik ederek başarılar diledi.

 

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler

Başkan İsa Gümüş, Selim Karaoğlu, Niyazi Kütük, Ömer Erol, Ahmet Haste, Tuncay Ayar, Onur Yaman, İsmail Tüyüboz, Ercan Öztürk, Şenol Gedik, Eyüp Şener

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler 

İrfan Gümüş, Cemal Şen, Burhan Uzun, Erkan Erden, Fatih Derya, Asım Bodur, Engin Acar, Murat Onur Alçay, Ömer Balkız, Ercan Yalçın, Muhammed Gülmez.

Hasbahçe Gazetesi olarak İsa Gümüş ve yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar dileriz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2300 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.