logo

Tehlikeli Oyun

Tehlikeli Oyun

Tehlikeli Oyun

necdet meşe köşe yazısı

Bugünlerde medyada çocuk tacizi konusu her gün tek tek ortaya çıkarılıyor ve en ince ayrıntısına kadar özenle işleniyor. Üstelik belki de bu konuda kurtlanmış olanlar, sanki bu sapkınlık AK Parti iktidar dönemine, hatta AK Parti camiasına özgüymüş gibi bir intiba vermeye çalışıyorlar! Koca bir camiaya iftira atmaktan çekinmedikleri ortada!

Çocuk tacizi konusu bu ülkenin (belki her ülkenin) kanayan yarasıdır! Ancak özellikle bu dönemde ve bu oranda ortaya çıkarılması ve gündemde tutulması tamamen iktidarı utanç ve sapkınlık üzerinden yıpratmayı amaçlayan bir toplum mühendisliğidir. Geçmişte ya taciz vakası yaşayan aileler ya da Valilik/Emniyet “çocuk tacizi” haberlerine toplum sağlığı açısından müsaade etmezdi. Yoksa geçmişte bu denli haber olmaması, taciz vakalarının bugüne oranla daha az vuku bulmasından değil! Nedense şimdi görüyoruz ki, hem aileler (çoğu razı değildir yahut haberi yoktur), hem Emniyet/Valilik bu vakaları kamu önünde paylaşmaktan çekinmiyorlar! Bu tamamı ile art niyet çağrıştırmakta ve belden aşağı müdahaleleriyle bilinen paralel yapının kirli oyunlarını akla getirmektedir.

Tehlikeli oyun ise şuradadır: Çocuk tacizleri üzerinden AK Parti’nin dindarlığı/muhafazakârlığı bahane edilerek; hem AK Parti iktidarı hem de dindarlığı üzerinden Müslüman camia lekelenmek istenmektedir! Daha vahimi ise “çocuk tacizinin” -haşa- sanki Müslüman camiaya özgü bir sapkınlık olduğunun normal gibi gösterilmeye çalışılmasıdır!!!

İslam/Kur’an/Müslüman düşmanlarının elbirliği ile işlenmekte olan bu medya cinayetine iktidar bir son vermelidir! Bu gündem bir şans bile oluşturabilir.

Bunun tek yolu ise; iktidarın sağcı, solcu, dinli, dinsiz, Kemalist, Cemaatçi demeden hangi taraftan olursa olsun bu vesileyle şiddetle üzerine giderek bu sapkınlığı, bunu yapanları, yıllardır saklayanları ortaya çıkarmak ve gerektiği şekilde en sert cezalara çarptırmak olmalıdır!!!

Acil gerekli cezai müeyyideleri yenileyip ağırlaştırarak bu işe hayırlısı ile girişmeli ve kimsenin gözünün yaşına bakmamalıdır.

Öyle bir çalışma yapılmalıdır ki; cezaların ağırlığı, çocuklarımızın emniyetinin teminatı olmalıdır!!!

Müslümanları lekelemeye çalışanlara bekledikleri fırsat verilmemeli! Kendi silahlarıyla vurulmalıdır!

Zira Allah korkusu taşımayanların işledikleri sapkınlıkları tahmine çalışmak bile insana ürküntü veriyor!!!

Necdet MEŞE

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1860 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.