logo

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinin En İddialı Başkan Adayı Ünal AKGÜL

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinin En İddialı Başkan Adayı Ünal AKGÜL

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinin En İddialı Başkan Adayı Ünal AKGÜL

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Başkan Adayı Ünal AKGÜL

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 24 Ocak 2016 Pazar günü Olağan Kongreye gidiyor. Siyaset ve sosyal hayatın sevilen ismi Ünal Akgül başkan adayı oldu. Odaya üye ziraat mühendislerinin aday olmasını ısrar etmesi sonucu yola çıkan Akgün, çevresiyle yaptığı istişareler sonucunda oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Hummalı bir çalışma içerisine giren Ünal Akgül ve ekibi, üyelere yapacakları hizmetler ve projelerle seçimlerin en kuvvetli başkan adayı olarak görülüyor.

Ünal AKGÜL Kimdir?

1968 yılında Gümüşhane’de doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 1990 yılında Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Gıda Bölümü’nden mezun oldu.

1994 yılında İstanbul Halk Ekmek A.Ş.’de “İşletme Mühendisi” olarak göreve başladı. 2005-2010 yılları arasında Doğu Anadolu Bölgemizdeki 8 ili kapsayan ve Avrupa’nın en büyük organik tarım projesi olan “Sözleşmeli Organik Buğday ve Ekmek Üretimi Projesi” nin yönetiminde görev aldı.

Halen İHE “İstanbul Halk Ekmek” Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi üyeliğinin yanı sıra birçok STK’lar da üye ve yönetici olan AKGÜL, evli ve 5 çocuk babasıdır.

İrtibat İçin: Ünal Akgül
GSM: 0533 967 28 56
Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkan Adayı

Genel Kurul 23 Ocak Cumartesi saat 09.30’da Kadıköy Belediyesi Yemekhane Salonunda, seçim ise 24 Ocak Pazar günü Kadıköy’de bulunan Ziraat Mühendisleri Odası’nda 09:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Hasbahçe Gazetesi olarak TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Başkan Adayı Ünal AKGÜL’e seçimlerde başarılar diler sonuçların hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz. 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3106 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.