logo

Tora İnşaattan Kağıthane’ye Adatepe Teras Projesi

Tora İnşaattan Kağıthane’ye Adatepe Teras Projesi

Tora İnşaattan Kağıthane’ye Adatepe Teras Projesi

Tora İnşaat Adatepe Teras Projesi Kağıthane

Ali Yavuz, Abdullah Kosif ve Yüksel Kosif ortaklığından oluşan Tora İnşaat, İstanbul’un merkezi olan Kağıthane’de “Adatepe Teras” projesini hayata geçirdi.

Tora İnşaatın kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği 80 dairelik “Adatepe Teras Projesi”nin tanıtım töreni 05 Aralık 2015 Cumartesi Günü Saat: 12.00’da Çeliktepe Mahallesi, İnci Sokakta gerçekleştirildi. 

Adatepe Teras Projesinin tanıtım törenine Tora İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yavuz ve ortakları Abdullah Kosif, Yüksel Kosif, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ekrem Gülen, belediye başkan yardımcısı Ömer Kır, İmar Müdürü Davut Paralı, Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı, iş adamları, STK’lar ve Kağıthaneliler katıldı.

Adatepe Teras Projesi Fazlı Kılıç

Yemek ikramı ile başlayan program, Başkan Fazlı Kılıç’ın konuşmasıyla devam etti.

Adatepe Teras Projesi Tapu Teslim Adatepe Teras Projesi Tapu Teslim Töreni

Konuşmaların ardından daire sahiplerine tapuları verilirken adeta bir mutluluk tablosu yaşandı. Dairelerine kavuşan mülk sahipleri, hem firma sahiplerine hem de Kağıthane’yi hızla dönüştüren Fazlı Kılıç’a teşekkür etti. Çağın tüm gereklerini üzerinde toplayan böyle güzel ve modern daireleri yapan Tora İnşaat’ın sahipleri de ayrıca takdir edildi.

Tora İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yavuz

Kullanışlı, konforlu ve rahat alanlar oluşturan Tora İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yavuz yaptığı konuşmada, “Böyle bir projeyi Kağıthane’de hayata geçirdiğimiz için bizlerde mutluyuz. Bizlere destek veren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve belediye yönetimine de teşekkür ederiz” dedi.

Tora İnşaat Adatepe Teras Projesi Kağıthane Dua

Adatepe Teras Projesinin tanıtım töreni konuşmaların ardından yapılan dua ile sona erdi.

Adatepe Teras Projesi’nde 101 m2’den 128 m2’ye kadar 5 ayrı tipte konutlar bulunuyor. Otoparkı, dinlenme alanları, teras ve diğer hayatı kolaylaştıran çağın koşullarına uygun modern dizayn edilmiş dairelerin en önemli özelliği ise deprem yönetmenliğine bire bir uygun olması.

Geleneksel Mimarı ile çağdaş tasarımın harmanlanmasıyla öne çıkan bu proje, dairelerin  kapı kolundan banyoya, mutfak dolaplarından yatak odasına, kadar evin her köşesinde hissedilir bir dizayn sunuyor. Proje, bünyesinde barındırdığı imkanlarla modası asla geçmeyecek karlı bir yatırım olarak bilinirken, hem oturmak açısından hem de kiraya vermek gibi karlı bir imkanı da beraberinde getiriyor.

Kağıthane’nin gözde mahallelerinden Çeliktepe’de yapılan ve kaba inşaatı tamamlanma aşamasına gelen Adatepe Teras Projesi, uluslararası kalite standartları, son teknoloji donanımları ile yenilikçi, estetik ve güvenilir bir yapı inşaatı ile daire sakinlerine huzur ve mutlu bir yaşam alanı oluşturuyor. Hem inşaat kalitesi hem de coğrafi konum olarak 4. Levent metrosuna ve Marmara Denizine yakınlığı, Maslak iş merkezlerine komşu olması, Türkiye’nin seçkin Üniversitelerine ve Arena Stadına çok yakın pozisyonu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Saphire, Özdilek, Kanyon AVM’lerin yanı başında olması, Adatepe Terastaki yaşamı daha da cazibeli hale getiriyor.

Adetepe Teras Projesi

Tora İnşaat, kaliteli ve prestijli yaşam alanları sağlamak, güvenilir inşaat firması denince ilk akla gelen firma olmak vizyonu ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Müşterilerine çözümler sunarken en kaliteli hizmeti vermek, şirketin öncelikli hedefleri arasındadır. Tora İnşaat kaliteli işler çıkarmaya, kendini sürekli geliştiren, yeniliklere açık ve güvenilir bir firma olmaya değer veriyor.

Adatepe Teras Ana Ofis:

Çeliktepe Mahallesi, Şehit Karakuşlar Caddesi No: 36 Kağıthane / İstanbul
İrtibat Telefon: (0212) 279 11 81

Adatepe Satış Ofisi: Çeliktepe Mahallesi, Kadırga Sok. No: 1 Kağıthane / İstanbul
İrtibat Telefon: (0212) 260 00 06

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4708 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.