logo

Trabzonspor Başkanını Seçti!

Trabzonspor Başkanını Seçti!

Trabzonspor Başkanını Seçti!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta 

Trabzonspor Kulübü’nün 70. Olağan Genel Kurulu’nda 3.062 oy alan Muharrem Usta, Celil Hekimoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nu geride bırakarak, bordo-mavililerin 16. Başkanı seçildi.

Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve iki gün süren kongrede, 20 sandıkta 7.395 oy kullanıldı. 3.062 oy alan Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün 16. başkanı oldu. Diğer adaylar Celil Hekimoğlu 3.049 oy alırken, hezimet yaşayan İbrahim Hacıosmanoğlu 1.040 oyda kaldı.

Muharrem Usta şunları söyledi: “Biz Trabzonspor için varız, öyle de devam edeceğiz. Küçük farkla kazandık ama biz bir bütünüz, ayrılmayız. Benim en yakın arkadaşlarımdan biri Celil Bey, bir diğer arkadaşım da İbrahim Hacıosmanoğlu. İkisini de tebrik ediyorum. 50. yılda şampiyonluk için yolculuğa başladığımızı tüm Türkiye’ye duyuruyorum” dedi.

Trabzonspor Başkanını Seçti

Muharrem Usta kimdir?
Muharrem Usta 1965 Trabzon doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni mezunu olan Usta, 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı oldu. Usta, evli ve üç çocuk babasıdır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkadaşı olarak bilinen Usta, Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’ya ve yönetimine başarılar diliyoruz.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Asil Üyeler: Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof. Dr. İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof. Dr. Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy

Yedek Üyeler: Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir, Hakan Orhan, Sami Karaman, Sezgin Oğul, Harun Kaya, Aydın Aktaş, Kenan Dilek Bilgin, Serdar Boğuçlu

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1097 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.