logo

TÜGVA Kağıthane’den Eğitime Destek

TÜGVA Kağıthane’den Eğitime Destek

TÜGVA Kağıthane’den Eğitime Destek

TÜGVA Kağıthane’den Eğitime Destek Sosyal Aktivite Sınıfı

Türkiye Gençlik Vakfı Kağıthane İlçe Temsilciliği (TÜGVA Kağıthane) ve Kağıthane Belediyesi destekleriyle Profilo Barış İmam Hatip Ortaokulu’nun bahçesine “Sosyal Aktivite Sınıfı” törenle açıldı.

Sosyal Aktivite Sınıfı Açılış Kağıthane

Törene Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, Profilo Barış İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif İnanç ve Müdür Yardımcıları, LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları ve Mezunları Derneği Başkanı Tuncay Çelik, TÜGVA Kağıthane İlçe Başkanı Fatih Öztürk ve Yönetimi, veliler ve öğrenciler katıldı.

Profilo Barış İmam Hatip Ortaokulu Semazen Takımı Profilo Barış İmam Hatip Ortaokulu Mehter Takımı

Okulda eğitim gören öğrencilerin müzik konusunda kendilerini yetiştirmeleri ve boş zamanlarını iyi bir şekilde geçirmeleri için yapılan Sosyal Aktivite Sınıfı’nın açılışı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve öğrencilerin sema gösterisiyle başladı. Daha sonra öğrencilerin kurduğu mehteran takımı da bir gösteri sundu.

Sosyal Aktivite Sınıfı Açılış Fazlı Kılıç

Eğitime desteklerinde ötürü TÜGVA Kağıthane İlçe Temsilciliği yönetimine teşekkür eden Başkan Kılıç, “Biz de belediye olarak eğitime her türlü desteği veriyoruz. İlçe genelinde okullarımız % 90 oranında yenilendi ve tekrar hizmet vermeye başladı. TÜGVA’da eğitime ciddi destek veriyor. Öğrencilerimizin kişisel gelişimi için sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

TÜGVA Kağıthane İlçe Başkanı Fatih Öztürk

TÜGVA Kağıthane İlçe Başkanı Fatih Öztürk, “Vakfımız eğitimin gelişmesi için her türlü desteğe hazır. Bugün de Kağıthane Belediyemizin destekleriyle yaptığımız Sosyal Aktivite Sınıfının açılışını yapıyoruz. Öğrencilerimiz burada boş vakitlerini verimli şekilde geçirecek ve kurduğumuz müzik aletleri onların bu alanda gelişmesini de sağlayacaktır” dedi. Öztürk, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a, böyle bir ortamı hazırladığı için okul Müdürü Arif İnanç’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır Profilo Barış İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif İnanç

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, Profilo Barış İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif İnanç’ta birer selamlama konuşması yaparak Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a ve TÜGVA Kağıthane İlçe Başkanı Fatih Öztürk’e teşekkür etti.

Soyal Aktivite Sınıfı Açılış Kurdelası Sosyal Aktivite Sınıfı Açılış Töreni

Protokol konuşmalarının ardından Sosyal Aktivite Sınıfının açılışını Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, Profilo Barış İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif İnanç, TÜGVA Kağıthane İlçe Başkanı Fatih Öztürk, LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları ve Mezunları Derneği Başkanı Tuncay Çelik yaptı.

Kağıthane’de Eğitime Destek Sosyal Aktivite Sınıfı Konteynır Sosyal Aktivite Sınıfı

TÜGVA Kağıthane LogoProfilo Barış İmam Hatip Ortaokulu Bahçesine yapılan konteynır 120 m2 olup içinde çalışma odası ve bir çok müzik aleti mevcuttur. Sınıfta Bağlama, Ney, Piyano, Davul, Gitar ve birçok müzik aleti kursu verilecektir. Mevcut Mehteran Takımının yanı sıra ilahi grubu, tiyatro ekibi gibi gruplar oluşturularak geleceğin sanatçılarının Kağıthane’de yetişmesine katkıda bulunulacaktır.

Hasbahçe Gazetesi olarak Sosyal Aktivite Sınıfının Okulumuza ve Kağıthanemize hayırlı olmasını diler, sınıfın açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2238 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.